Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én produkálok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én produkálok ilyen pocsék mérleget?

Figyelt kérdés

A két utolsó kapcsolatomban is olyan lánnyal jöttem össze, akikről kiderült, hogy közel sem azok, akiknek mondták magukat. Mindkettő hazudozott, de a legutolsó még meg is csalt. Összejött valakivel, mikor még velem volt, és most tudtam meg, miket írogattak egymásnak. Irtózatosan átvert, és eddig erről nem is tudtam. Pedig tervezgettük az összeköltözést és az eljegyzést.

Lehet, hogy elcsépelt kérdés, de hol vannak azok a lányok, akikben meg is lehet bízni? Most már csak ilyeneket találok meg?

2013. júl. 9. 18:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
van ez így..
2013. júl. 9. 18:28
 2/18 anonim ***** válasza:
Such is life. Majd jön a következő.
2013. júl. 9. 18:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is keresem az igazit, hogy hű őt le kell szólítanom stb, de még nincs itthagynád :S am igen, kevés rendes csaj van, de négerrel több kanos kis páwa...
2013. júl. 9. 18:32
 4/18 anonim ***** válasza:
Bazz, 3. Vok, telefonom önnáló életre kel xD bocs, elírtam:)
2013. júl. 9. 18:33
 5/18 anonim ***** válasza:
Használd ki mindet!
2013. júl. 9. 18:33
 6/18 anonim ***** válasza:

általában azt vonzzuk be amire koncentrálunk.

ha tehát a negatív tulajdonságokra koncentrálsz,azokat vonzod be magadnak.

2013. júl. 9. 18:47
 7/18 anonim ***** válasza:

Pontosan olyan vagy a leírtak alapján, amilyen az egyik jó barátom.

A párjával úgy jött össze, hogy az vele csalta a barátját, meg előtte sok mindenkivel mással is. Hiába mondtuk neki, hogy ne csinálja ezt, nem lesz jó vége, olyannyira beleszeretett, hogy már MINDENT elnézett a csajnak. Fél éve rágjuk a fülét, hogy ez már sok lesz, végre nyissa ki a szemét, nem... Mostanában többször is lebukott a csaj, hogy csalja a srácot, ő meg sír jövet menet, hogy hogy lehet ilyen a barátnője, de még mindig képtelen kidobni.

Ha valaki ilyen hülye, akkor így járt, már bocsi.

Nem tudom, te mit tudtál az egészből, mennyire volt érezhető, de ez van. Legközelebb figyelj jobban, adj a barátaid véleményére és legyen nyitva a szemed!

2013. júl. 9. 19:04
 8/18 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudtam 2 nappal ezelőttig.
2013. júl. 9. 19:07
 9/18 A kérdező kommentje:
Senki nem mondott semmit, mindenki összeillőnek talált minket, és szerették őt.
2013. júl. 9. 19:11
 10/18 A kérdező kommentje:
Negatív dolgokra koncentrálok? Épp azért szerettem bele, mert okos, kedves volt, és teljesen egy hangon voltunk. Semmi gond nincs vele, semmit nem lehet rajta látni, de mégis egy alávaló ember.
2013. júl. 9. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!