Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat alig kívánom, más férfit viszont kívánok. Mi lehetne a megoldás?
Hullámvölgyben volt a kapcsolatunk, most próbáljuk helyrehozni. Kb 2 hetente van kedvem szexelni vele, és ez magamhoz képest szörnyen kevés.. :(
Szégyellem, amit tegnap tettem. Chateltem egy pasival, élőben még sosem láttam. Pár sor után teljesen felizgatott, legszívesebben rávetettem volna magam ha itt lett volna...
A párom rég izgatott fel annyira, mint az a pasi, pedig sok az előjáték, nem unalmas a szex (már amikor van ugye..)
Mi lehet a gond? Talán az, hogy rossz időkön mentünk keresztül? Vagy ennek a kapcsolatnak vége?..
"Chateltem egy pasival, élőben még sosem láttam. Pár sor után teljesen felizgatott, legszívesebben rávetettem volna magam ha itt lett volna..."
ez érdekes....ő mégis felizgatott.....most akkor kinek hazudsz?
Nekünk,vagy magadnak?
Felizgatott, és??? NETEN keresztül! Így meg lehet csalni? Ha igen, világosíts már fel!
Milyen 30+?? 21 éves!
ma 17:55
De milyen választ vársz?
Te magad írod,hogy próbálkoztok,nem megy,nem kívánod,nem izgat fel..... "más férfit viszont kívánok"....
Nem értelek?????!!!
Nem értelek én se,egyszer azt írod "más férfit viszont kívánok",tehát a párod nem!
Aztán meg hogy jót szexeltetek.....most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!