Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt, vagy csak kiszeretett belőlem?
"túl féltékeny vagyok de az elején is ilyen voltam mégsem akadt ki"
Ez a gond, az elején még bírta, mert akkor még nem terhelted le, de ha folyton csak a féltékenykedés ment, akkor még szép, hogy idővel megunta. Lásd be, ezt te szúrtad el, és jobb, ha elfelejted, mert ő már nem akar veled lenni.
Valószínű hogy másik lány van a képben, de az is lehet hogy nincs senki, csak simán kiszeretett belőled, megunt téged.
Tudom hogy fáj de ezt túl kell élni. Ha semmire sem reagál akkor nem akar látni téged, és el akar felejteni, ez is lehet ám az oka.
Bár ha lenne enne annyi tisztesség hogy felhívna vagy megkeresne azért hogy megbeszéljétek a dolgot hogy ne keressétek egymást vagy tudom is én, akikor valamivel könnyebb lenne neked is elviselned ezt.
De én szerintem ennek a kapcsolatnak már 99% hogy annyi :(
Sajnálom, valahogy ki kell bírni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!