Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a barátom kiszeretett belőlem?
Figyelt kérdés
milyen jelei vannak? és akkor miértnem szakít?2012. jún. 17. 18:19
2/7 anonim válasza:
az már jel, hogy felmerült a kérdés...nekem pl az volt a jel, hogy olyan nem őszinte inkább kötelességtudó válaszokat adott... pl mikor azt mondta hogy szeretlek éreztem a hangsúlyán hogy ez nem így hangzik normál esetben...plusz egyre többet aludt mikor nálam volt utána meg bejelentette hogy mással akar lefeküdni viszlát...
3/7 A kérdező kommentje:
1 : huu de komoly beszólás volt megyek bőgni a szobámba.szia.
2 : értem ..köszi.:/
2012. jún. 17. 18:24
4/7 anonim válasza:
Bizony,ha már a kétely felmerült benned, az elég rossz... de konkrét válasz nincs a kérdésre, észre fogod venni, hogy mik azok a dolgok, amik nem úgy működnek, mint eddig.
5/7 A kérdező kommentje:
hát sajnos már teljesen más mint régen.. nemtudom miért változott meg minden.:/
2012. jún. 17. 22:24
6/7 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet,lett valami változás? Nagyon rossz volt olvasni a második válaszát,mert ezt a kötelességtudó hangnemet mintha Én is észlelném,de remélem csak túl érzelgős és szerelmes vagyok.:/ Ő is mindig azt mondja,hogy szeret,de ha nem a kötelességtudást,akkor a fásultságot érzem a hangján...s nem tudom,hogyan lehetne egy férfit kizökkenteni a fásultságból és új energiát adni Neki,amivel újult erővel szerethetne?
7/7 anonim válasza:
Ki kell venni a kapcsolatotokat a hétköznapokból :) Keressetek olyan dolgot amit még nem vagy csak nagyon kevésszer csináltok,valami extrém vagy totálisan új.Hidd el a férfiak szeretik az új dolgokat,legalábbis a legtöbbje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!