Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ez kell a nőknek? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez kell a nőknek? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 8. 23:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Pavel Proctor miért?

Mert nem keféllek fűvel fával?Vagy nem játszom a r*bancot minden hétvégén valami húú de milyen jó kis bárban?

Nem elég ha a pasimé érdekel?Az meg nem tartozik a nyilvánosságra!S nem vagyok prűp p*csa sem!Nah ezt kapd ki!

2013. júl. 8. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell egyből besértődni. Én kapcsolatokról beszéltem, nem egyéjszakásokról.
2013. júl. 8. 23:33
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem úgy értette, hogy ha egy egészséges kapcsolatban nem érdekel a barátod pénisze, az nem túl jó hír...illetve nem is egészséges kapcsolat már.
2013. júl. 8. 23:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Hol írtam én olyat,hogy abban nem érdekel?

Jött egy kérdés,h mi kell a nőknek..pénz,autó és dákó...Nah már most az hogy, ha engem nem érdekel idegen pasik nemes része,attól még nem kell nekem esni!A barátomé ugyan is attól még érdekelhet.És igen normális szexuális életem van,tele vadulással!Na tessék!

2013. júl. 8. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Aha,persze.Legyen autója,legyen pár forintja,és az ágyban férfi a javából!Kérdés én mint nõ mindezt hogy tudom ellensúlyozni?Hogy egyenesben legyen a mérce.:)
2013. júl. 8. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy mellé teszed, amid van!
2013. júl. 8. 23:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Logikus *16-os!:))
2013. júl. 9. 00:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Az első kettő lényegtelen, a harmadik sem létfontosságú. Az én kapcsolatomban pl. nem a szex a lényeg.
2013. júl. 9. 09:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor mi ?
2013. júl. 9. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!