Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van köztetek olyan aki keveset bókol?
Érdekes... Én olyannak is, akinek nem is lenne kötelező, sőt, mondhatni felesleges.
Pl. a múltkor is állok a Lidlben a sorban, és a mellettem álló magas, átlagos kinézetű nőnek isteni jó illata volt.
Mondtam is neki, mire el mosolyodott, és meg köszönte.
Így pár szóval valakinek szebbé tettem egy picit a napját.
Szerintem ha sok ilyen kis gesztus lenne, összességében boldogabbak lennének a napok.
Amikor van valakim, neki is sokszor, különböző bókokat mondok, feltétlen csak igazat.
Egy minimális szinten szerintem elvárható egy férfitól, hogy bókoljon, mint ahogy egy nőtől is elvárható, hogy értékelje, ha a férfi tesz azért, hogy tetsszen neki, legyen szó egy borotválkozásról, vagy egy szekrényszerelésről, nő esetében az ápoltság, csinosság bármely formájáról vagy bármilyen kedveskedésről.
E fölött persze vannak fokozatok, van, aki folyton udvarol (déli népeknél ez jellemzőbb pl), én speciel nem mondok túl gyakran valamit, de ha mondok, akkor az nem olyasmi, hogy 'csinos vagy', hanem pl (és ezt még csak nem is a barátnőmnek mondtam, csak egy közeli barátnak) "Te vagy az egyik legszebb nő, akit ismerek". És ezt úgy is mondtam, hogy tudta, nagyon komolyan gondolom, minthogy tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!