Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félt ennyire a bátyám?
4 év közöttünk, ő 20, én pedig 16.
Minden fiútól félt, még ha jól ismeri a srácot, és tudja, hogy jól bánna velem..akkor is.
Haha viccesek vagytok.:D
a srác az egyik haverja, és tényleg jófej srác meg kedves.
és tesóm előtte is mesélt róla, hogy olyan jóarc, meg mikor a srácnak volt az előző kapcsolata, abból csak látta, hogy hogy bánik a lányokkal :) meg pár év barátság után, rá lehet jönni milyen is ez az ember :) meg mikor beszélgetünk mindig kedves..
Én nekem is van 2 húgom. Igaz ők már azért felnőttek. De volt hogy vigyázni kellett rájuk, mert ti lányok magatoktól nem tudjátok ki az, aki szeret,és ki az, aki csak a bugyitokba akar férkőzni.
És mivel mi jobban ismerjük a saját nemünket, vigyázunk, hogy ne érjen titeket bántódás.
Ez minden.
Úgyis fog érni, mert nincs tökéletes védelem. De legalább nem annyi, mint egyébként érne.
Úgyis fog érni, mert nincs tökéletes védelem. De legalább nem annyi, mint egyébként érne.
ezt lehet, hogy csak én nem értem? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!