Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félt ennyire a bátyám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félt ennyire a bátyám?

Figyelt kérdés

4 év közöttünk, ő 20, én pedig 16.

Minden fiútól félt, még ha jól ismeri a srácot, és tudja, hogy jól bánna velem..akkor is.

2013. júl. 8. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden fiútól félt? Tehát már nem fél tőlük. Akkor mi a baj?
2013. júl. 8. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:
"tudja, hogy jól bánna velem" Ő egy kibszott Nostradamus akkor :D jól teszi h félt később majd megérted....
2013. júl. 8. 22:34
 3/11 A kérdező kommentje:

Haha viccesek vagytok.:D

a srác az egyik haverja, és tényleg jófej srác meg kedves.

és tesóm előtte is mesélt róla, hogy olyan jóarc, meg mikor a srácnak volt az előző kapcsolata, abból csak látta, hogy hogy bánik a lányokkal :) meg pár év barátság után, rá lehet jönni milyen is ez az ember :) meg mikor beszélgetünk mindig kedves..

2013. júl. 8. 22:37
 4/11 A kérdező kommentje:
3. miért pontozol le mindenkit? xd
2013. júl. 8. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Szólt a 16 éves! Bölcsek Bölcse az Óatyák ezer éves tapasztalatainak és tudásainak birtokában :DD
2013. júl. 8. 22:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha csak bunkózni tudtok, azt lehet máshol is, köszönöm.:)
2013. júl. 8. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
akkor vele beszéld meg, amúgy nem kell beleszóljon, mert nem tesz jót, ez csak tanács N
2013. júl. 8. 22:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tenné, akkor lenne rossz báty
2013. júl. 8. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nekem is van 2 húgom. Igaz ők már azért felnőttek. De volt hogy vigyázni kellett rájuk, mert ti lányok magatoktól nem tudjátok ki az, aki szeret,és ki az, aki csak a bugyitokba akar férkőzni.

És mivel mi jobban ismerjük a saját nemünket, vigyázunk, hogy ne érjen titeket bántódás.

Ez minden.

Úgyis fog érni, mert nincs tökéletes védelem. De legalább nem annyi, mint egyébként érne.

2013. júl. 8. 23:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Úgyis fog érni, mert nincs tökéletes védelem. De legalább nem annyi, mint egyébként érne.

ezt lehet, hogy csak én nem értem? :P

2013. júl. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!