Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mindig arra kér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mindig arra kér hogy tűrjem be a pólóm, mert megfázok. (részletek lent) " Mit tegyek"?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, akárhova megyünk együtt mindig nyílvánosan rám szól hogy tűrjem be a pólóm mert megfázok (, nem vicc diszkóban is). Kértem hogy hagyja abba de kivágta a hisztit. Lehet nevetségesen hangzik de erre úgy érzem rámehet a kapcsolatunk.. Valakinek volt már hasonló esete csajjal? Ha igen mit csinált? 19/fiú
2013. júl. 8. 21:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik szimplán törődik veled, bár egy idő után ez az anyáskodás tényleg zavaró lehet. Próbáltad már megbeszélni vele?
2013. júl. 8. 21:08
 2/23 anonim ***** válasza:
Fogadj szót szépen, mert nem kapsz tejet meg sütit! És a cipődet is masnira kösd!
2013. júl. 8. 21:09
 3/23 ASOT ***** válasza:
Ja, aztán majd te fogsz felmosni, főzni, pénzt keresni, vasalni, mosni, bevásárolni....na neee ne hagyd magad, ha az elején elbaccod akkor azt nehezen lehet később helyrehozni.
2013. júl. 8. 21:09
 4/23 anonim ***** válasza:
Viselj télikabátot, akkor nem kell betűrnöd a pólódat!
2013. júl. 8. 21:10
 5/23 anonim ***** válasza:
Nyuszi vagy vagy mi?
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen.. mint mondtam "kivágta a hisztit".
 7/23 anonim ***** válasza:

Ilyen lány kell nekem!!!:DDD

Olyan vidám lenne az életem, hogy a röhögésbe halnék bele.:D

8/23 anonim válasza:
Hülyegyerek(márbocsi) a mai világban örülnöd kéne,hogy pinához jutsz.Ennyit megtudsz tenni,hogy betűröd azt a pólót. A hétszentségit.
2013. júl. 8. 21:11
 9/23 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan vicces mint hangzik -.- éjféltájt fészen gyakran azzal zaklat hogy tudja hogy kint van a derekam.. o.0
2013. júl. 8. 21:12
 10/23 anonim ***** válasza:

Ez nem arról szól hogy húú meg fogsz fázni. Ez arról szól hogy neki úgy tetszik. És neked meg nem!

Állj ki magadért.

2013. júl. 8. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!