Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes változtatni a külsőmön vagy a nőknek úgyis a belső számít inkább?
Hibaként már az is "kiütné a biztosítékot" ha 3-4 kilóval több vagy kevesebb mint az elvárásod, magasabb vagy alacsonyabb mint kellene, kicsi a farka, csóró vagy csak simán RANDA
Nem tudom ti hol éltek csupa érzelmes csajt ismerek, kiknek belső fontosabb olyan 80-20 arányba.
Mondjuk ezek elég konzervatívok az tény, nem buliznak stb, tény hogy komoly kapcsolatban vannak
Nyugdíjasklubban, vakok országos szövetségében, vallási fanatikus csajoknál, Lendvai Ildikó kinézetű rém ronda banyák avagy a Vasorrú Bába hasonmásverseny eddigi győzteseinek elitklubjában lehet így van.
De az átlag csajoknál nem.
"Lendvai Ildikó kinézetű rém ronda banyák avagy a Vasorrú Bába hasonmásverseny eddigi győzteseinek elitklubjában lehet így van."
Az idézett kommentelő néhány válasszal feljebb felháborodottan panaszolja, hogy a sok gonosz és felszínes nőnek nem kellenek csúnya pasik. Remélem, érezhető az irónia.:D
Bejön nekem egy srác. Ami az anyagi helyzetét illeti, jelentős hiányt nem szenved a családja semmiben, de így, nyáron mással sem telnek a mindennapjai, mint a gürizéssel, gyűjt magának egy használt autóra. Ezen kívül azt is tudom, hogy a viskónak, ahol két éve élnek (előtte is megvolt nekik), a felújításával még nem végeztek teljesen. Objektíve csúnyábbnak számít az átlagnál, ezt látom én, illetve a közös ismerőseink is, mégsem mondhatom, hogy zavar a tény. A pénisze méretéről nem tudok nyilatkozni, de a jellemében pont megvan minden, ami ahhoz kell, hogy valakit értékes embernek tartsak, és még rengeteg plusz is. Mellesleg mi sem vagyunk tele gondosan elzárt széfekkel, sőt, úgy néz ki, a számunkra fizethetetlen hitel miatt el kell adnunk a jelenlegi lakásunkat most, hogy anyámmal magunkra maradtunk. Lehet hitetlenkedni.
Konzervatív felfogásúnak nem tartom magam, pedig nekem se a diszkó a második otthonom. Nem tudom, a kérdező mi alapján nyilvánít valakit annak. Ha még aktuális a probléma, azt javaslom, hozd ki magadból minden téren a legjobbat, ne a csajok hanem a saját elégedettséged, önértékelésed miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!