Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parkapcsolat - mindket fel elvalt szulok gyermeke, jol mukodik?
mindketten elvált szülők gyerekei vagyunk, nem is házasodtunk össze, 15 éve vagyunk együtt, két gyermekünk van
vigyázunk egymásra, mert tudjuk, hogy mit veszíthetünk, esküvő pont azért nem volt, mert rossz példát láttunk mindketten otthon és nem hiszünk a házasság intézményében, véleményünk szerint nem ezen múlik, hogy egy kapcsolat jól működik-e vagy sem
Mindkettőnk szülei elváltak és mindketten túl vagyunk egy váláson. Én majdnem akkor váltam, amikor a szüleim, tehát nem mondhatni, hogy elvált szülők gyermeke vagyok.
Inkább a saját korábbi kapcsolataink és válásaink határozzák meg a viszonyunkat. Egyikünk sem csalta meg a korábbi párját (és persze egymást sem).
Inkább az jellemző ránk, hogy egyikünk sem ragaszkodna feleslegesen a kapcsolatba. Bátrabban felvállalom a véleményemet, mint a válás előtt. Tudom, hogy ha nincsen egy probléma megbeszélve, akkor előbb-utóbb a felszínre tör. Sok problémát viszont már nem lehet kezelni.
A hasonló tapasztalatok segítik megérteni a másikat, de az ismeretlen problémákat is meg kell érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!