Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a 3 napos szabályról?
Tehát, hogy első találkozás v randi után 3 napig nem keresni a másikat? Elavult szokás lenne mára?
Ahogy a régi mondás tartja, minden csoda 3 napig tart ugyebár. Ez idő alatt mind2 személy el tudja dönteni, hogy akar-e folytatást a randi alapján. El tud-e képzelni komoly kapcsolatot az illetővel, meg ilyesmik.
Szóval vélemény?
Inkább a nyugaton van elterjedve ez a szokás, meg hát nem is mai. Az így jártam anyátokban hallottam róla először, de akkor is jó ötletnek tartom.
Nem befolyásol az újdonság varázsa például. Normálisan át tudom gondolni, hogy a mostani helyzetemben belefér-e egy kapcsolat. Én olyan vagyok, ha valamibe belekezdek, főleg ha komoly akkor a 110%-ot nyújtom bele. De mondtam, ez az én véleményem, a tiéteknek is van értelme bizonyos nézőpontból, többől is.
én mondjuk nem értek egyet azzal, hogy ha csak 4 nap múlva keres, akkor elküldöm melegebb éghajlatra.
lehet, hogy nem ért rá, vagy éppen miattam kellett szakítania valakivel, stb. és elrendezte a dolgait. szerintem ennyi türelem azért kijár mindenkinek. ha csak a 4 nap miatt küldöm el, az annyit jelent, hogy akkor engem sem érdekelt annyira.
"át tudom gondolni, hogy a mostani helyzetemben belefér-e egy kapcsolat"
Ha nem fér bele, akkor minek randizol egyáltalán? :)
Ha engem valaki 3 nap múlva keres egy randi után, már rég nincs meg a száma, és nincs elérhetősége, mert kitöröltem. Egyszerűen azért mert úgy veszem, hogy nem kellek neki.
Nekem ez mindig bevált. Mindig hamarabb még aznap keresett aki akart tőlem valamit, a többi pedig nem.
27/N
Amikor sokat randiztam, akkor a jól sikerültek után azonnal jeleztem, hogy szívesen találkoznék újra. Na, ezekből semmi sem lett.
Viszont, amikor elfelejtettem és csak 1-2 nap múlva írtam/telefonáltam, akkor mindig volt folytatás.
Engem 5 napja nem hívott egy srác akivel megismerkedtem.
Akkor már nem is fog, mi?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!