Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkó volt a barátom apámmal?

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy apu kapott egyik ismerősétől egy fekete, zsebes, jó anyagú, feliratos vagány inget (használt, de jó állapotban), de apura nemjó. Tudom, hogy a barátom szereti a fekete inget. Felhívtam, hogy érdelki-e az ing, elmeséltem neki, hogy hogyan néz ki, és ő erre rávágta hogy köszöni szépen de nem. Akárhogy mondogattam, csak nézze meg, akkor is elutasító volt. Most haragszom rá ezért, márcsak illemből is elfogadhatná nem? Jogos a sértődésem? Mi a véleményetek? 20/L
2009. okt. 17. 20:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát azért nem erősködtem, csak kedvesen mondtam neki nyugodtan nézze meg mert nem akartam hogy zavarban legyen miatta. Nem erősködtem egyáltalán.
2009. okt. 17. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom akit elhívtam hozzánk. Akkor még a szüleimnél laktam. Nem külön. Szóval, arról beszéltünk, hogy eljön hozzánk és együtt ebédelünk. Készültem és a szüleim is. Ismerték már egy ideje. Egyik órában jött a telefon, hogy mégsem tud jönni. Nekem is és a szüleimnek is csalódás volt. Nem árulta el a telefonba miért nem tudott eljönni.Később megbeszéltük. Sajnos a családjában tragédia történt. Ez kicsit súlyosabb, mint a Te eseted. De amit megtudtam mi volt nem is haragudtam rá és a szüleim is túltették magukat rajta. Neked is ezt kéne.
2009. okt. 17. 20:59
 13/17 anonim válasza:
100%
Azért érzitek hogy 1 ingről van szó, de ha még a gesztusról is akkor is kissé fel van fújva a dolog. :)
2009. okt. 17. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség ez az egész kérdés...felesleges ilyenen filózni. Nem fogadta el és pont. Édesapád valószínű nem megy a sarokba és vágja fel az ereit amiért visszautasította a barátod az inget. És ha ilyen kis sz*rságok miatt berágsz akkor nagyon hamar el fogod veszíteni.
2009. okt. 17. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé felfújod.

Miért ne dönthene szabadon, miért kell ráerőltetned bármit is??

Az illem ott kezdődik,hogy nem azt mondja,kend a hajadra az inget, hanem megmondja szépen,hogy nem.

Nem jogos a sértődésed és magadba kéne nézni,másban vajon nem próbálod-e őt irányítani,mert ennek nem lesz jó vége.

23L

2009. okt. 17. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Én utálom, ha vmit rám akarnak tukmálni. Kaját sem szeretek elfogadni mástól, max ha kérek. Nálam ez bűntudatot kelt. Szerintem nem kellett volna ezen megsértődnöd. A barátod lehet hogy egy szerény ember. Szerintem ez normális. Lehet lepontozni..
2009. okt. 18. 12:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet megérteni, hogy én nem akartam ráerőszakolni? Mindenki engem szekál, én csak egy kérdést tettem fel, hogy bunkóság volt-e ez a pasimtól! Mert én apu előtt cikinek éreztem hogy egyből elutasította.
2009. okt. 18. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!