Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkó volt a barátom apámmal?

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy apu kapott egyik ismerősétől egy fekete, zsebes, jó anyagú, feliratos vagány inget (használt, de jó állapotban), de apura nemjó. Tudom, hogy a barátom szereti a fekete inget. Felhívtam, hogy érdelki-e az ing, elmeséltem neki, hogy hogyan néz ki, és ő erre rávágta hogy köszöni szépen de nem. Akárhogy mondogattam, csak nézze meg, akkor is elutasító volt. Most haragszom rá ezért, márcsak illemből is elfogadhatná nem? Jogos a sértődésem? Mi a véleményetek? 20/L
2009. okt. 17. 20:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak szimplán nem akart semmit elfogadni. Attól még lehet, hogy érdekelte volna.
2009. okt. 17. 20:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő meg lehet hogy pont illemből utasította vissza...Szerintem nem nagy dolog ne foglalkozz ilyennel.
2009. okt. 17. 20:30
 3/17 anonim válasza:
100%
Én sem fogadnám el. Ne haragudj rá emiatt. Nekem ez úgy esik le mintha azt hinné a barátnőm, hogy rászorulok a ruhákra. De ez egyéni vélemény.
2009. okt. 17. 20:31
 4/17 A kérdező kommentje:
De rosszul esik ez nekem, és szerintem apunak is! :(
2009. okt. 17. 20:31
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
A barátod sznob,aki cikinek tartja más levetett holmiját viselni.Legalább megnézhette volna,
2009. okt. 17. 20:34
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem már csak illemből is el kellett volna fogadnia, vagy legalább megnéznie! Én is haragudnék rá, szóval sztem igazad van, és jogos.
2009. okt. 17. 20:35
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Pl én nekem meg zavaró lenne, ha minden különösebb ok nélkül ajándékot kapnék, és én rosszul érezném magam tőle, mert nem tudom, hogy most miért jár ez.
2009. okt. 17. 20:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Istenem. Hogy ezek mekkora gondok.... Örülj hogy csak ennyi "gondod" van.

Amúgymeg én sem fogadtam volna el, nem azért mert nem tetszene hanem mert hülyén érezném magam azért mert a bnőm öltöztet. Különben is lehet, hogy nem tetszett neki az ing az alapján ahogy elmondtad neki és ezért is visszautasíthatta. Melyik a jobb szerinted? Az hogy nem fogadja el, nemet mond és ott marad nálatok, vagy pedig elfogadja, de sose veszi fel? Nah?

2009. okt. 17. 20:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de felfújod a dolgot. Illemből megköszönte, hogy gondoltál rá. Te meg már csak azért is rá akartad erőltetni. Ez jön le számomra a kis olvasmány végéről. Abban igazad van, hogy azért megnézhette voltan. Az is lehet, hogy ahogy lemondtad hogyan is néz ki az ing nem nyerte el a tetszését. Ezért nem kell rá haragudni. Inkább kérj elnézést, mert rá akartad erőltetni az inget. Itt a kis idézet amit írtál figyelmesen olvasd csak ezt a mondatodat végig. "Akárhogy mondogattam, csak nézze meg, akkor is elutasító volt."
2009. okt. 17. 20:42
 10/17 A kérdező kommentje:
,,Örülj hogy ennyi gondod van." Nem mindegy neked hogy miért kérdeztem meg? Nyílván mert tényleg furcsállom, és szarul esett, és ezt látom apun is!:(((
2009. okt. 17. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!