Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje megismerkedtem egy lánnyal.Mindig vittem ide-oda (persze én fizettem mindent,úriember létemre).Nagyon szerelmes lettem a lányba,a lány ezt tudta és összejött egy másik sráccal,de közbe azt mondja hogy szeret még mindig.Most rá pár hónapra hogy összejött a mostani fiújával,kavar egy másik sráccal is..rólam tudomást se véve (de még mindig szeret az elmondása szerint,és én segítettem neki,elvittem ugyan úgy kikapcsolódni).

Tudom hogy hülye voltam,csak kihasznált stb (legalábbis most így érzem,de a rövid leírás alapján gondolom most ti is ezt gondoljátok).Hogyan felejthetném el?Nagyon tönkretett lelkileg,kihasznált,becsapott,hülyének nézett,össze-vissza hazudott nekem stb.

Tudnátok segíteni valahogy,hogy miképp tudnék "felállni a padlóról" és továbblépni?

Előre is nagyon szépen köszönöm

2009. okt. 17. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy, de túl kell lépned ezen. a lány nem téged szeret. Szeret, csak nem szerelemből.

A megoldást te tudod, hogy miként tudnál felejteni....

Ha legközelebb egy lány megtetszik, bizonyosodj meg arról, hogy ő is így érez-e.

2009. okt. 17. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudta, hogy szereted? Mert ha igen akkor nem értem hogy lehet ilyen veled. Nem ér annyit az egész csaj, hogy akár csak egyszer is gondolj rá. Nem tudom hogyan kell tovább lépni, nekem se megy. De talán a következő kapcsolatod olyannal lesz aki meg is "hálálja", hogy szereted.

L

2009. okt. 17. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem kellett volna mindent fizetned.

A lány nem volt a barátnőd hogy fizess neki mindent.

A lánynak fel kellett volna ajánlania legalább az után miután fizettél hogy a saját részét kifizeti, vagy ha ezt elsőre nem teszi meg akkor többet nem kellett volna fizetned a számlát. Ha tudta hogy szereted akkor gondolom legalább annyi eszed volt hogy legalább csók vagy valami volt...

Buli, haverok, zene (utcán fülhallgató)...pia csak ritkán

ismerkedés más lányokkal...

Kövess el mindent hogy ne ess depresszióba.

Jakomo 25F

2009. okt. 17. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom attól nem lesz jobb Neked, ha bárki is szidja azt a lányt. Megtörtént, sajnos nem lehet visszafordítani. Véleményem szerint egyről a kettőre nem fogod tudni elfelejteni, de az idő segíteni fog. Ne akard mindenképp kiverni a fejedből, mert csak folyton rá fogsz gondolni. Ez olyan tiltott gyümölcs féle. Tudod amit nem szabad, annál jobban akarod. Ne görcsösen próbáld. Ne akarj csak a rosszra gondolni, vagy csak a szépre...hanem mindenre. Gondold végig az egészet, hogy mi hogy volt.. hogy tényleg ennyire becsapott volna!? Vagy voltak igaz szavai is!? Nézése..mosolya....

Minden gondolj végig.. és az idő hidd el segíteni fog. Tapasztalat. És egy idő után rádtalál az a társ, akire tényleg szükséged van, akit feltétel nélkül szerethetsz, és ő is viszont szerethet Téged..

Szedd össze az erőd, ne legyél padlón..ne érezd úgy, hogy ez a Te hibád volt... emberek vagyunk, tévedünk. Mindenki más. Erős vagy, kibírod. Ne a lányra gondolj, ne őt nézd, hogy nem akarod megbántani. Mert talán ott legmélyen arra vársz, hogy azt mondja Neked, hogy szeret és hogy legyetek együtt. Magadat nézd, hogy ez Neked nem jó, és változz. Ne csak a lányra koncentrálj. Ne a múltba élj, hanem a jelenbe.. a mostba. És el kell hinned magadról, hogy igenis Te is érsz valamit, és nem csak annyit, hogy kihasználjanak és becsapjanak. Ha ezt elhiszed magadról, a kisugárzásod is más lesz, és az emberek is máshogy állnak hozzád.

Kitartás.. menni fog.. én bízok benned!!!!

2009. okt. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!