Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent ha egy pasi ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy pasi ilyeneket írogat más lányoknak?

Figyelt kérdés

A húga már vagy 10 éve a legjobb barátnőm és valamelyik nap amikor beszéltünk akkor mondta, hogy a barátom bejelentkezve maradt a facebookjában és már csak kíváncsiságból is megnézegette miket ír másoknak. Én a barátommal több mint 7 hónapja vagyok együtt. Ő idősebb nálam 7 évvel azaz 6,5-el, de mind1 nem ez a lényeg. Aztán mondja nekem a húga, hogy több lánnyal is beszélget. Jó, hát beszéljen én is beszélek srácokkal. Utána elmondta mikről. Pl volt olyan, hogy a csajszi írta, hogy nem ártana a barátomnak már egy kis wellness erre az meg vissza ír neki annyit, hogy miért eljössz velem? persze a lány írta, hogy majd a barátnőd stb.

Akkor másiknál meg, hogy már több mint fél éve van barátnőm bla-bal erre még odaírja a lánynak, hogy de nyugi attól még tetszel... én nem értem az ilyet.. :/

Meg valakinek odaírta, hogy kanos erre már nem emlékszem mit írt a lány vissza, utána meg még valami olyat is hogy tudja hogy lány is az, aztán a végén az volt, hogy akkor dugunk? Ennyire emlékszem, mert mikor a húga mesélt kicsit lesokkolt a dolog.

Viszont a barátnőm állítása szerint volt olyan is, hogy a szülinapomra is egy lánytól akart megvenni vmit, csak túl drága volt (így nekem azt mondta hogy az üzletben ahol volt, onnan elvitték azt a vmit na mind1).

Szóval nem tudom hova tenni az ilyeneket és igazából nem is esik jól.

Amit a srácról tudni kell 2,5 éve lemondott teljesen a tisztességtelen életről, DJ-ként dolgozott akkor és volt hogy egy nap vagy 3 csajjal feküdt le. Én ismertem már akkor is, és valóban igaz róla minden. Valamint tipikusan az a minden nő álma... sokan nem törődnek azzal, hogy kapcsolatban van így még most is hívják meg írnak neki stb.

Ti mit gondoltok?

17/L a srác 24/F

2013. júl. 8. 11:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

De nagyon naiv vagy életem!

Eleve nekem az se tetszene hogy nőkkel tartja a kapcsolatot,és egyáltalán írogat velük.....szerintem ez egy pasinak se tetszene,ha a bnője más pasikkal írogat,ráadásul olyanokat,hogy van barátom,de nyugi attól még tetszel nekem!

Meg hogy de benedvesedett a nunim! ("kanos vagyok!")

Szóval sajnos még mindig elég naiv vagy!

2013. júl. 8. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
6 vagyok. Mondd csak amikor te 17 éves voltál akkor már legalább annyi tapasztalatod volt mint most?! Remélem mert különben nem vagy más mint egy s@ggf@j aki egy 17 éves segítséget kérő kislányokat sérteget. A helyesben nem tenném ki az ablakba ilyen szinten a szerénységi bizonyítványomat.
2013. júl. 8. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
24 évesen egy 17 éves csajjal van együtt. Szerintem nincs miről beszélnünk.
2013. júl. 10. 15:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze neked nem lenne ilyen mákod.
2013. júl. 10. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Valaki írta, hogy kutyából nem lesz szalonna.

Nagyon igaza van.

Egy olyan közegben mozgott/mozog és pont ebben a korban amikor még a fiúk mindenkit megdugnának ami adja alá a lovat. Persze, hogy a kínálkozó lehetőségekhez máshogy áll hozzá.

Én odafigyelnék. És lehet még nem csalt meg, de a legfontosabb részlet itt, az, hogy MÉG!

Figyelj oda. Gondold át, hogy biztosan megváltozott? Őt akarod?

2013. júl. 10. 16:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem 17 évesen 20 éves csajom volt. Most 20 évesen 24 éves csajom van. Ez inkább mák, 17 évesen se jártam volna 17 éves csajjal. Egyik sem volt elég érett hozzám, ma már pláne nem.
2013. júl. 10. 16:41
 17/19 anonim ***** válasza:
bírom ezt a 20 éves csajt :D
2013. júl. 10. 18:58
 18/19 A kérdező kommentje:

#16-s

Figyi, hozzám meg egy 17 éves srác nem illik mert éretlen. Jártam egy velem egykorú sráccal 1 évig.. hát szörnyű volt. Nem csak én, hanem kb. az összes ismerősöm érettebbnek gondol a koromnál, és az őszintét megvallva, nem is érzem magam jól a korosztályomban.

Meg amúgy is, nem az volt a kérdés, hogy neked hány éves volt/jelenlegi barátnőd. Ráadásul ha felvágásnak szántad eléggé szánalmas módját tetted.

Na meg, ezek után nem kérek olyan hozzászólásokat amiben az fog állni, hogy értelmileg nem vagyok megfelelő, amíg valaki nem ismer ne mondjon rólam véleményt.

A többieknek: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Nem akarok ettől a kapcsolattól megválni, mindennap bizonyítja, hogy szeret, szerelmes belém, a kapcsolat eleje óta. Az összes ismerőse állítja, hogy szerelmes, meg hát látom is rajta és valóban bármit megtenne a kapcsolatunkért.

Továbbá én személy szerint nem vagyok szerelmes, de nagyon szeretem. Mielőtt kapnám azokat a kommenteket, hogy ennyi idősen csak a "szerelmemmel" lenne szabad együtt lennem, nem ítélem el, de nem is érdekel. Voltam már szerelmes, mint említettem pórul is jártam és hiába akartam újra az lenni nem ment. De emellett, tudom, hogy most sokkal jobban kötődöm ehhez az emberhez, mint kötődtem az előzőhöz.

Ja és még inkább köszönöm, kedves 49%-s hozzászólónak, hogy megvéd némelyik ellenségeskedő személytől! :)

2013. júl. 10. 19:08
 19/19 bandibácsi33 válasza:

a legegyszerűbb ha nem foglalkozol vele

én is írogatok mindenféléket más lányoknak mert a vadászösztön az benne van minden férfiban, DE...

soha nem tudnám megcsalni és nem is akarom

udvarolni 100nak is lehet de szeretni csak egyet lehet

2013. júl. 24. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!