Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek egy ilyen gesztusnak?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon friss a kapcsolatunk (kb 3 hetes), de most elutazott küldföldre, mikor hazajön andék neki valamilyen virágot, de sajnos nem tudom melyik a kedvence, tehát lehet, hogy olyan virágot fog kapni amit nem igazán kedvel. Nektek ez rontana az összhatáson csajok? Egyáltalán örülnétek a virágnak, vagy korainak találnátok?2013. júl. 8. 10:41
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy orulni fog neki :)
L, 22
2/7 anonim válasza:
1 szál vörös rózsa engem mindig levesz a lábamról :) lehet csak én vagyok ilyen, de amúgy a rózsa általában minden lánynak tetszik :) szóval a helyedbe azt vennék...de ne vegyél egy egész arborétumot neki
3/7 anonim válasza:
Szerintem egy szál virág néha romantikusabb, mint egy csokor :) igen, örülnék, szép gesztus. Mivel én személy szerint nem rajongok a virágokért, mindegy lenne, milyet kapnék, csak szép legyen :)
4/7 A kérdező kommentje:
Rózsát nem akartam, de vöröset meg pláne nem, az túl szokványos. Liliom az hogy hangzik?
2013. júl. 8. 10:45
6/7 anonim válasza:
nem én nagyon örülnék neki nem izzgat h tetszik e a virág vagy sem..nekem szinte az összes tetszik...csak ne legyen pitty pang...A gesztus a lényeg
7/7 8Cat8 válasza:
Ohh, igen :) bár nekem is a vörös rózsa a gyengém :) de minden viragnak örülnék, szép gesztus, biztos siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!