Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg mindent hisztinek tartanak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom felfogni, miért van az, ha nagyritkán felhozok valami komoly témát, vagy egy olyan sérelmet, amit nem tudok már magamban tartani, és elmondom kultúráltan, odafigyelve a hangsúlyra, és hogy még véletlenül se csapjon át őrjöngésbe a flegma reakciói, és a tény miatt, hogy még kb. a figyelem látszatát sem hajlandó megadni..És mindenért azt kapom, hogy hiszti, hiszti hiszti. nem lehet néha napján az embernek olyan jogos fájdalma-akár mással, akár a párjával kapcsolatban-, amit szeretne vele megosztani, szeretne dűlőre jutni, tanácsot kérni, vagy megbeszélni, hogy mi nem stimmel?

És nem csak a saját barátomtól kapom ezt, hanem amikor kívülálló férfiakat kérdezek erről általánosságban, akkor is hasonlóak a reakciók. Miért van az, hogy ami 2 mondatnál több, ha kicsit jobban szeretnék valamit kifejteni, az már hisztinek minősül egy férfi szemében?

2013. júl. 8. 07:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A többségnek köszönöm a normális választ.

Anas penelope! Idézem magam: "Mondhatta volna, hogy emiatt menjek pár nappal később, de nem szólt róla"

Én nem tudtam a dologról. Ő viszont tudta, hogy nagyon berágtam a haverjára, és hogy nem szívesen vennék részt vele semmilyen közös programon. Lehet, hogy tényleg lehettem volna rugalmasabb, csak túl friss volt az ügy, ami miatt szerettem volna elkerülni őt, és akkor még nem tudtam felülkerekedni ezen (állatkínzásos dologról van szó,tehát nem valami kis semmiség)

Viszont abban igazad van, hogy tömörebbnek kéne lennem, ez sajnos jelenleg még elég nehezen megy.

2013. júl. 9. 23:41
 12/12 omba ***** válasza:

Nem a saját intellektuális szinteden lévő közegben élsz.

"És nem csak a saját barátomtól kapom ezt, hanem amikor kívülálló férfiakat kérdezek"

Ez nem fér bele egy párkapcsolatba:

"Pedig szimplán arról van szó, hogy ő nem képes, nem hajlandó beszélni semmiről, ami kicsit is kellemetlenül érinti.. "

2013. júl. 11. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!