Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért tartanak szemétnek és disznónak amiért 2-3 havonta új barátnőm van?
Mindennek lehordtak már,hogy a "kapcsolataim" 2-3 hónaposak,és mindig mást lányt szeretnék.
Pedig az összes eddigi lány nem az a tipikus barátnőnek való lány hanem az a könnyen kapható egyesek által ribik.
Így érzem jól magam,csak néha bosszant,hogy miket mondanak róla.
Irigykednek vagy tényleg van benne valami amit én nem gondolnék?
F20
Ha nem akarsz komolyat, ne kezdesz komolyakkal, szerintem jól csinálod. Nem mindenkinek való a komoly kapcsolat. És ez még csak nem is baj, ettől nem lesz valaki kevesebb.
Ha számít egy ismeretlen nő véleménye, akkor én nem ítéllek el :)
Ja, és hogy egyesek miért ítélnek el? Mert nem tudnak a "maguk háza táján" maradni, feltétlenül bele kell szólni valaki más életébe is. Társadalmi elvárás, hogy mindenkinek családja legyen, aki kilóg, amögött összesúgnak.
Kicsit olyan ez, mit a Big Brother.
startled_witch
Nagyon igazad van.
Társaságban össze súgnak csipkelődnek,hogy megint másik csajod van....
De amikor meglátják akkor meg érdeklődnek,hogy hol találtam hogy sikerült összeszedni stb..-.-
Nem is az zavar,hogy rólam beszélnek.Hanem az,hogy ők ugyan így tennének ha lehetne.Ugyan így végig dugná mindent és váltana.
De miért?
Mi ebben a rossz?az elítélendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!