Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam őket össze?
Na az a helyzet, hogy van az uncsim, és a csaja, a csajának egy barátnője, és a barátnő is szerelmes uncsimba, és a csaja csak azért szakitott vele, hogy ne bántsa meg a barátnőjét, sőt még össze is akarja őket hozni, az uncsim nem akarja.
Ez durva hogy uncsim is szereti a lányt, a lány szereti az uncsimat, és nincsenek együtt a lány barátnője miatt, nehogy összetörjön a pici szive.
És képzeljétek hogy a lány annyira a barátnőjét védi, hogy a saját szerelmével hozná össze, ő meg inkább szenved.
De ez így nem jó, hogy vegyem rá, hogy ne mindig a barátnőjét védje már, és legyen ő is boldog?
Majd ők megoldják, én is rühelltem, ha egy harmadik ember szólt bele akár jó szándékkal is, - többet árt mint segít - az hogy mi van két ember között, az csak két emberre vonatkozik. Tudnak ők maguktól cselekedni, ha meg azt mondod, hogy tudod mit éreznek, azt nem fogom elhinni.
Maximum mondd el a véleményed, de ne keverd a szart.
Engem sosem tudott érdekelni, hogy egy harmadik fél hogyan látja kívülről, azt meg főleg rühelltem, hogyha jóakaratból vagy egyéb okból elkezdett "ügyködni" annak érdekében, hogy az legyen amit ő látni akar.
Ne csináld, embereket utáltam meg emiatt. Ezzel csak azt fogod elérni, hogy te is megutáltatod magad másokkal.
Nincs jobb dolog de komolyan? Nincs neked párod akivel foglalkozhatnál? Mondom, véleményt nyilvánítani szabad, mások dolgaiba beleavatkozni, főleg nem két ember kapcsolatába nem illik és tilos.
Nem akartalak kioktatni, ez csak az én véleményem, remélem nem sértettelek meg.
"Hogyan hozzam őket össze"
Szerintem ez nem egy szimpla véleménynyilvánításra utal.
Most megsértettelek azzal, hogy nem azt mondtam neked, amit hallani akarsz?
Sajnálom tündérkisasszony, csak a véleményemet írtam le, úgy utáltatod meg magad másokkal ahogy akarod. Ha te tudod mit éreznek mások, akkor hajrá, csak pofára ne ess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!