Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák szerelem! Van ilyen, és az én esetemben elég fura. Alakulgat valami, de nem tudom hogyan tovább. Adjatok tanácsot! Ő 31 éves, én 18. Nem csak tanít, de sajnos ő az ofőm is. Nincs senkije, egyedül él. Hogyan tovább?
Én ismerek ilyen párt. Nagyjából ugyanez volt a helyzet, mint veled. A férfi harmincvalahány éves tanár volt (és a lány osztályfőnöke szintén). Miután a lány elballagott a gimiből, utána összejöttek és azóta is együtt vannak már legalább 3 éve, ha nem több. Azt mondjuk nem tudom, mekkora botrány volt ezzel kapcsolatban. De a férfi még mindig a gimiben tanít és a tanárok is tudják meg mindenki. Végülis mikor összejöttek, már nem tanította a lányt és ugye a csaj is nagykorú volt már.
Szóval nem tudom, hogy nektek lehet-e ebből valami, mert látod, van akiknek sikerült:). Viszont tényleg várj addig, amíg elballagsz.
Nem...nem lett velünk semmi. Az utolsó évben már lenyugodtak a kedélyek...de előtte párszor megalázott a díszes baráti társaságával...úgyhogy eléggé a "számomra gyűlölt emberek" listáján áll....Nem azért, mert nem viszonozta az érzéseim, hanem mert alpári bunkó módon viselkedett.
Ez van...az élet sajnos nem habostorta.
(én voltam a válaszod előtti kérdező)
Sajnálom. Pedig úgy szurkoltam...^^ megtaláltam egy blogot, ahol irogattatok egy másik fórumozóval és olyan boldogan olvasgattam a fejleményeket... annyira reméltem h lesz vmi:( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!