Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyen lány, akinek hasonló világképe van?
Na szóval én olyan lányt keresek aki hozzám hasonlóan gondolkodik a dolgokról, de sajnos a korombelieknél ilyet nem látom. (egyébként 16 vagyok) Konkrétan: el lehet vele beszélgetni komolyabb témákról is, nem nagyképű, rendes, van fogalma az erkölcsről és igyekszik meggyőződése szerint élni, nem attól hiszi magát felnőttnek hogy saját magát károsítja, nem dobja/dobta csak úgy oda valakinek a szüzességét, vannak céljai, nem csak a mának él.
Szóval van ilyen még, netán koraérett vagyok, vagy csak én vagyok maradi és rossz századba születtem?
tudom lányok válaszát várod, de egy kicsit muszály irnom. :)
szal kicsit koraérett vagy de ez mázli is mert az idősebb csajoknak bejön. amit a szüzességről írtál, hát attól mindíg kitőr bennem a röhögés. ha arra gondoltál hogy ne legyen utszéli rongy a csaj, egyetértek, de ha összejössz valakivel, elveszed feleségül és csak utáána fogtok szeretkezni? vagy ezt hogy gondolad? érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!