Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyen lány, akinek hasonló világképe van?
Na szóval én olyan lányt keresek aki hozzám hasonlóan gondolkodik a dolgokról, de sajnos a korombelieknél ilyet nem látom. (egyébként 16 vagyok) Konkrétan: el lehet vele beszélgetni komolyabb témákról is, nem nagyképű, rendes, van fogalma az erkölcsről és igyekszik meggyőződése szerint élni, nem attól hiszi magát felnőttnek hogy saját magát károsítja, nem dobja/dobta csak úgy oda valakinek a szüzességét, vannak céljai, nem csak a mának él.
Szóval van ilyen még, netán koraérett vagyok, vagy csak én vagyok maradi és rossz századba születtem?
Szia! Én is ilyent lányt keresek évek óta, de eddig egy olyan lányt sem ismerek akire jellemzőek lennének...
17/f
Szerintem én megfelelek a kritériumoknak:D És nekem meg az a bajom hogy a környezetemben lévő srácok túl gyerekesek. Sosem jó senkinek semmi xD Mind - akik érettebbek a koruknál - rossz korba születtünk 20-30 évvel ezelőtt azért máshogy voltak a dolgok.
15/L
Szia, hát én hasonlónak tartom magam.:D Nem fekszem össze fűvel-fával, nem dohányzom, nem iszom..
nagyon szeretek bulizni de nem féktelenül...:)
És nem a mának élek... az már biztos...:D
17/L
hát nem tudom de azért csak van olyan a lány a közeledben aki normális :) fel a fejjel tuti találsz magadnak egy ilyen lányt :) nem csak üresfejű libák léteznek! (igaz ők nagyobb számban) a látszat néha csalhat :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!