Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felszínes nők vannak inkább a társkeresőkön?
Figyelt kérdés
Tárkeresőkre, ha felmegy az ember, sokszor vissza se írnak, egy kép alapján ítélkeznek azonnal stb. Ismerős lányok között is inkább a felszínes nők mennek társkeresőre. Viszont sok nem felszínes nőt ismerek, akiknek tényleg nem a külső számít, illetve alig számít nekik a külső, ők meg általában egy társkeresőre se mennek fel.2013. júl. 7. 21:45
1/2 anonim válasza:
te sem írsz a csúnya nőknek nem?! hátakkor mitvársz a szebbik nem jólkinézőitől?!
szóval amugy ez hülyeség. a 2. barátnőmmel vagyok pont egy éve együtt akit a neten ismertem meg. szóval jah.
és nemvagyok gazdag, sem olyan húdenagy ász pasi.
a leveleimre 10/5 átlagban kaptam választ.
2/2 anonim válasza:
Az, hogy felszínes, nem azt jelenti, hogy a külső számít neki. Csak mondom. Egyébként ha vissza se írtak, honnan tudod, hogy a kép alapján ítélkeztek? Tippelgetni könnyű, mert akkor nem kell elismerni, hogy gőzöd sincs, hogy hol a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!