Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elromlott a kapcsolatunk? Meguntuk egymást?
Ajajajaj, azok a fogamzásgátlók...
Ha teheted, azonnal hagyd abba, van még pár másik módszer erre.
Igen, bizonyítottan elveszi a libidót, később egyre jobban, megemeli a pulzusszámot, vérnyomást, ami idegeskedéshez, dühkitörésekhez vezethet.
Minden, az endokrin rendszerbe való beavatkozás ide vezet.
És még sajnos eltart egy darabig, amíg kiürül.
Vagy ülj le vele megbeszélni, hogy legyetek türelmesebbek egymáshoz, csináljatok több közös (lazulós)programot...
Vagy szakíts vele!
Az első esetben mindkettőtöknek változtatni kell, és türelmesnek kell lenni...kompromisszumokat kell kötni.
(Nagyon nem ismerjük a körülményeket, szoktatok-e eljárni valahova, hány évesek vagytok...) Így kissé nehezebb tanácsot adni :)
Hagyd abba a fogamzásgátló szedését és higyd el, szex is jó lesz és ideges sem leszel.
L, 22
Én megértelek, mi is elég hosszú ideje együtt vagyunk ( jócskán régebb óta, mint ti x) ) és néha nekem is az agyamra megy a párom, ahogy én is neki. Néha kikészítjük egymást, aztán csak hozzádörgölöm az orrom, ő pedig megsimogatja a hátamat és ismét minden a legnagyobb rendben. Próbáljatok kicsit több teret adni egymásnak! Menjetek el egymás nélkül bulizni, csináljatok külön programokat. Szerintem ha minden okés, a külön töltött idő rá fog ébreszteni arra, hogy mennyire hiányzik a másik... :)
U.i.: A szexet direkt nem vettem vele a válaszomba, arra csak az a válaszom, amit az előttem írók is megemlítettek... Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!