Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a barátjömet de ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1964 kérdése:

Szeretem a barátjömet de ugy erzem nem szeret már mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valoszinüleg meg is csalt... nem jo érzés de szakitanom kéne vele? Hallottam rola olyanokat mint pl smàrolt egy sráccal egy szorakozo heIyen... és ezt olyan embertöl hallottam akinek nem volt oka vagy bámi hátsòszándéka ezzel nem értem... vannak bajok a kapcsolatunkal de ö ez ellen nem tesz semmit ... én pedig mijdent meg teszek érte csak eehy szavába kerül... mit tegyek????
2013. júl. 7. 04:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudsz tenni,ha õ nem akar változtatni.Figyelj ha már mással smárolt,az nem csak véletlen volt.Akarta,tudta mit tesz.....szomorú,de igy igaz.
2013. júl. 7. 04:38
 2/4 anonim válasza:

Egyszer majd megtanulod, rájössz, hogy ne akard mindenkire ráhúzni a szeretetedet. Nem kell az mindenkinek. Érezni fogod, hogy ki érdemli meg, és ki az, akinek

szüksége is van rá. Tanuld meg nem osztogatni feleslegesen - egyébként is. Kinek van arra energiája?

2013. júl. 7. 04:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ő nem szeret, meg is csalt, ez a kapcsolat halott. Próbáld meg elfogadni és szakíts, mert ennek semmi értelme, csak még több fájdalmat fog okozni.
2013. júl. 7. 04:56
 4/4 A kérdező kommentje:
De ö állitja hogy szeret!! Az utolso vérig és nem gudom hihetek e neki
2013. júl. 7. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!