Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki tanács kéne. Nagyon önző vagyok?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátommal, ő 23, én 16 éves vagyok. Mielőtt összejöttünk ő állandóan bulizott, csajozott, ivott, haverozott, szoval elégggé pörgős életformája volt. Én ezekről mind leszoktattam, és egy teljesen megbízható, kedves, odaadó, őszinte, visszafogott embert csináltam belőle. Ez így nagyon szép és jó, viszont most én léptem bele abba a korba, hogy szeretnék bulizni, barátnőkkel lógni, iszogatni. Ő viszont nem enged el sehova, azzal az indokkal, hogy ő is lemondott mindenről miattam, akkor nekem is le kell. Mit csináljak? Nagyon szeretem őt, de nem akarok kimaradni a fiatalkorom adta lehetőségekből...... Viszont neki is igaza van hogy ő felhagyott a haverok buli fanta élettel akkor én nekem is le kell. De ő már megélte azokat tizenévesen, viszont én még sose tettem ilyeneket. Szerintetek maradjak vele és ne legyen fiatalságom, viszont legyen helyette egy örökké tartó kiegyensúlyozott kapcsolatom. Vagy szakitsak vele, és éljem az életem?2009. okt. 17. 11:28
1/9 anonim 

válasza:

Elmész vele. Ha ennyi mindenről lemondott miattad, te meg otthagyod, mert elkapott a hév, akkor meg paraszt vagy.
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem egy önző, hülye pi... vagy.
4/9 anonim 

válasza:

egyébként meg meg sem kellett volna változtatnod! ha valakit szeretsz akkor úgy szeresd ahogy van!!!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bár lehetettetek volna kicsit kevésbé durvábbak is de mindegy :D Igazatok van, de attól félek mi van ha mondjuk 5 év mulva szakitunk és akkor ott tartok hogy hoppá lemaradtam mindenről.
2009. okt. 17. 11:39
6/9 anonim 

válasza:

21 évesen se leszel lemaradva semmiről. Azért elég fiatalok vagytok mindketten, és nem nagoyn jellemző hogy az első fiúval éled le az életed. Annyiban igaza van, hogy ha ő nem ment miattad sehova, akkor ez veled is így legyen. Mi a megoldás? Menjetek el együtt. KÖzös baráti társasággal, nagyon jól Łehet zórakozmi, te is megélheted amiket szeretnél, ő is jól érzi magát mégis együtt vagytok.
7/9 anonim 

válasza:

5 ev mulva meg csak 21 leszel semmirol nem maradsz le...sot legalabb felnot fejjel fogsz bulizni
8/9 anonim 

válasza:

szia! Én megértelek,ugynebben a helyzetben voltam mikor összejöttem a barátommal.Ő idősebb volt,kiélte magát,én nem ,pont akkor szerettem volna bulizni,ismerkedni stb.Nagyon rossz volt hogy megtiltotta és szenvedtem vagy 2 évig.De közben szerettem és inkább megtettem ezt.Most vagyunk együtt 6 éve és már el is felejtettem,milyen bulizni,teljesen besavanyodtam ...:(( komolyan úgy élünk mint az öreg házasok...:D szóval bármennyire szeretem,tudom ennek nem lesz jó vége,én sem akarom a fiatalságomat elszalasztani.Csak nálam neheziti aí helyzetet hogy nagyon kötődök hozzá,szüleimmek sajna nem jó a kapcsim és Ő az egyetlen ember aki pótolja azt a szeretet...Közben meg vergődök mert szeretnék mással is flörtölni,ismerkedni,ez 6 év alatt sem múlt el bennem...viszont Őt is szeretem...Nehéz ügy,de nem vagy önző,ez természetes dolog egy fiatalnál! Nem várhatja el h Te kimaradj mindenből,amit ő már átélt!! Pont ez az önzőség sztem! De megjegyzem,én 26 vagyok,szóval Te még baromi fiatal vagy,szóval nyugodtan lehetsz vele még egy ideig,ha gondolod,nem akarlak szalitásra biztatni.Pl.20 évesen is bulizhatsz,élhetsz stb...De ha most szeretnél menni,akkor menj! Énis másképp csinálnám ha most lennék abban a helyzetben.
9/9 anonim 

válasza:

Szerintem most legyetek együtt,de néha ,,kérezkedj" el bulizni és ápold a kapcsolatotokat,mert ha később szakítotok akkor becummantottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!