Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkitől megkapjuk, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkitől megkapjuk, hogy túl korai az ilyen komoly kapcsolat. Szerintetek mit tegyek? ) :

Figyelt kérdés

16 éves leszek jövőhéten. A barátom 18 lesz decemberben, és már 8 hónapja járunk.

Suliban találkozunk minden nap,és ha meglehet oldani hétvégente megyünk egymáshoz. És 2 hónapja elkezdtünk járni egymással ilyen családi rendezvényekre is, pl unokatesója ballagása, eljegyzés és lagzi.

Sok időt szeretnénk egymással tölteni, és együtt csinálni dolgokat. E mellett persze sokat tanulunk, és céljaink is vannak,hogy mi lesz majd később, mit fogunk csinálni. Nagyon szeretem őt, és ő is engem.

Viszont mindenkitől megkapjuk, hogy túl korán kezdtük, miért van ilyen komoly viszonyunk ennyi idősen.

Olyan rossz helyen élek, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, és én vagyok a téma, hogy ilyen komolyan veszem, meg ráérnék, stb megy a pletyka.

Nektek mi a véleményetek erről? Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki ezt gondolja. Próbálom lesz@rni, de egyre több ilyet kapok, amiből az jön, hogy nem vagyok olyan nyugodt ilyen helyeken, mint eddig.

2013. júl. 5. 23:53
1 2
 11/15 PéterPálka ***** válasza:
Valószínűleg elsők vagytok egymásnak. Kérdés, hogy szexuális kapcsolat is van-e köztetek? Ugyanis a jó, hosszú kapcsolathoz nagyon fontos, hogy a két fél szexuális igényei is megfeleljenek egymásnak. Ilyen fiatalon viszont még nem volt alkalmatok több partner kipróbálására, tehát nincs elég tapasztalatotok. Ezért mondják, hogy túl korai az ilyen komoly kapcsolat. Lehet, hogy igazuk van, de az is lehet, hogy nem. Azt is mondják, hogy a szerelem vakká tesz, és ebben is van sok igazság. Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy ilyen fiatalon is komolyan gondolkodtok, és lehet, hogy együtt maradtok végleg. Ez csak a kettőtök dolga. A pletykákkal nem kell foglalkozni. Az ilyen kis helyen akármit is csináltok valaki fog károgni.
2013. júl. 8. 05:51
 12/15 A kérdező kommentje:

hát igen, elsők vagyunk egymásnak.

Az olyan igényeink is megfelelnek.:-)

Megpróbálok nem figyelni semmiféle pletykára, bár nagyon zavaró:(

2013. júl. 8. 08:32
 13/15 anonim válasza:
Én azt tanácsolom , hogy mondd meg mindenkinek , hogy igenis szeretem ezt a fiút és semmi nem választhat el még ti sem (barátok, szülők etc...), akárhogy pletykáltok a szerelmünkről mi akkor is szeretjük egymást, el kéne fogadni, miért nem jó nektek hogy ha boldog vagyok? Én ezzel a fiúval járok és szeretnék is ! (nekem is hasonló helyzetem volt én szinte pontosan ezt mondtam csak én ugye lányt mondtam nem fiút :D, és bevált megbeszéltem szüleimmel és leszáltak rólam, mert megmondtam hogy nem szeretném hogyha a boldogságom útjába állnátok.)
2013. júl. 22. 17:50
 14/15 anonim válasza:
boldogságom útjába állnának*
2013. júl. 22. 17:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Néhány barátnak és a szülőknek ezt mondtam, hogy hiába próbálkoznak, én akkor is Őt szeretem, és nem kell senki más.

Viszont vannak ezek az emberek, akik összevissza pletykálnak mindent, van, hogy ki is találnak, de ebben járnak mindig.

Azoknak nem tudnám csak így megmondani, mert akkor aztán tényleg csak én lennék a téma.

2013. júl. 22. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!