Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkitől megkapjuk, hogy túl korai az ilyen komoly kapcsolat. Szerintetek mit tegyek? ) :
16 éves leszek jövőhéten. A barátom 18 lesz decemberben, és már 8 hónapja járunk.
Suliban találkozunk minden nap,és ha meglehet oldani hétvégente megyünk egymáshoz. És 2 hónapja elkezdtünk járni egymással ilyen családi rendezvényekre is, pl unokatesója ballagása, eljegyzés és lagzi.
Sok időt szeretnénk egymással tölteni, és együtt csinálni dolgokat. E mellett persze sokat tanulunk, és céljaink is vannak,hogy mi lesz majd később, mit fogunk csinálni. Nagyon szeretem őt, és ő is engem.
Viszont mindenkitől megkapjuk, hogy túl korán kezdtük, miért van ilyen komoly viszonyunk ennyi idősen.
Olyan rossz helyen élek, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, és én vagyok a téma, hogy ilyen komolyan veszem, meg ráérnék, stb megy a pletyka.
Nektek mi a véleményetek erről? Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki ezt gondolja. Próbálom lesz@rni, de egyre több ilyet kapok, amiből az jön, hogy nem vagyok olyan nyugodt ilyen helyeken, mint eddig.
hát igen, elsők vagyunk egymásnak.
Az olyan igényeink is megfelelnek.:-)
Megpróbálok nem figyelni semmiféle pletykára, bár nagyon zavaró:(
Néhány barátnak és a szülőknek ezt mondtam, hogy hiába próbálkoznak, én akkor is Őt szeretem, és nem kell senki más.
Viszont vannak ezek az emberek, akik összevissza pletykálnak mindent, van, hogy ki is találnak, de ebben járnak mindig.
Azoknak nem tudnám csak így megmondani, mert akkor aztán tényleg csak én lennék a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!