Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk akik még tényleg kíváncsiak a lányra és képesek szeretni vagy az összes csak az ágyba akarja vinni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 23:45
11/33 anonim válasza:
Az én baráto nem a szexre hajt. Nagyon szeret és ezt mindig kimutatja nekem. :)
12/33 A kérdező kommentje:
Eddig egy ilyennel nem sikerült találkoznom. Vagy bújkálnak vagy örökre kihaltak...kedves 11-es, irigyellek.
2013. júl. 5. 23:52
13/33 anonim válasza:
Let, hogy nem vagy az esetük vagy csak nagyon kerül a szerencse.
14/33 anonim válasza:
Már megbocsáss,de ebben nem csak a fiúk lehetnek hibásak.
15/33 anonim válasza:
itt kábé rogyásig van velük a padlás, de ne örülj mert a való világban nem fogsz velük találkozni, max a barátzónában...
16/33 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Persze, én vagyok a hibás. Maximum abban, hogy naiv vagyok. Vagy mit csinálok rosszul?
2013. júl. 5. 23:58
17/33 anonim válasza:
Na el ne kezdd itt sajnáltatni magad,mert arra harapok.
Egyszerűbb is csak a gonosz fiúkat okolni mint magunkban keresni a hibát,nem?
Ès most nem kötözködni akarok.
Ilyenekre gonfolok,hogy például eljársz olyan helyekre,ahol ismerkedni lehet? Adsz jeleket? Közvetlen vagy?
18/33 anonim válasza:
Ilyen voltam. De ezzel egy fiú nem megy semmire. Mindig ott voltam ha kellettem, aztán "friendzone" lett belőle, meg visszautasítás. Tanultam a hibámból, és most már nem vagyok ilyen, egyből sikeresebb is lettem nő téren.
Az, hogy eltűnnek az ilyen férfiak, részben a nők hibája. Nem kéne játszani...
19/33 A kérdező kommentje:
Nem szeretem, ha sajnálnak és gyengének látnak. Bár a kérdésből kissé ez jön le de nem ez volt a célja. És igen, de eddig mindig csak rosszat fogtam ki.
2013. júl. 6. 00:11
20/33 anonim válasza:
Ácsi! Milyen korosztályról kérdezed, és területileg merre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!