Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérdemeltem? Van egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemeltem? Van egy férfi, aki egy éven keresztül próbált nekem udvarolni, de mindig hárítottam a közeledését.

Figyelt kérdés
Én éppen egy elég nehéz szakításon voltam túl, amikor belépett volna az életembe, de nem hagytam neki teret. Kétszer is szerelmet vallott, de úgy éreztem, nem állok készen egy új kapcsolatra. Időt kértem. Most úgy érzem, készenállnék, de már rajta érzem azt, hogy hanyagol. Pedig én most kezdem megszeretni. Megérdemeltem, ugye, hogy hanyagoljon?
2013. júl. 5. 22:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hm. Nem tudom, de így történt. Szeretlek... Pedig semmi nem történt köztünk. És mégis ezt mondta...
2013. júl. 5. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem megérdemled, hogy szarjon a fejedre, már bocs. Ennyi a minimum. Ha akarsz tőle valamit, akkor kezdeményezz! Ő már nyitott feléd az érzelmeivel.
2013. júl. 5. 23:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nekem valaki egyszer nemet mondana, más másodszor sem keresném. Ami nem azt jelenti, hogy nem fogadnám el a nő közeledését, de ez az ritka szituáció, amikor a nőnek kell kezdeményeznie.
2013. júl. 6. 01:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy megérdemelted.. hiszen ezt teljesen unodritó, hogy egy férfi normálisan próbál viselkedni a nővel!
2013. júl. 6. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!