Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális, sok ilyen férfi van?
ez csak rosszabb lesz, van egy kialakult élete, ennyi
ezzel v. megbarátkozol v. lépsz, sajnálom jobbat nem mondhatok, ilyen beállítottságú, innen Te döntsél, hiszen ez nem megy, nem véletlen írtad, mert idegesít, hiszen másra vágysz N
én eléggé megdöbbentem ezt olvasva.
szerintem is kicsit éretlen a személyiséged, hogy ezt eddig el tudtad viselni, és nem is tudod, hogy ez nem normális.
valahogy tudatosítsd magadban, hogy egy kapcsolatban mindkét félnek igyekeznie kell egymást boldoggá tenni.
ha a másik féltől ezt nem kapod meg, és még csak lépéseket sem tesz annak irányába, hogy változtasson ezen, akkor ott nincs mit tenni. menni kell.
Nehéz ügy ez, én lányban ismerek ilyet + a saját nagyapám is ilyen ember volt. Maximalista, munkamániás ember. Mondjuk az biztos, hogy az ilyenek tudják igazán sokra vinni az életben, legalábbis ami a karriert, munkát illeti, de ez a család és párkapcsolat rovására megy legtöbb esetben.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!