Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nincs barátom? (pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nincs barátom? (pedig nem vagyok undorító, ápolt vagyok, és normálisan öltözködöm:S (14/L, szeged)

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 23:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
áááá 14 évesen nincs nagyobb gondod???Ne haragudj de h azt írnád hogy 44 éves vagyok és még soha nem volt barátom na az más lenne.Szerintem várj még ezzel.
2009. okt. 16. 23:19
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez amit elmondasz ez olyan alap dolog. Ettől még nem lesz valakinek barátja. Próbálkoztál már közel kerülni valami fiúhoz?
2009. okt. 16. 23:22
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
ne aggódj 14 évesen még nekem se volt barátom!!! sőt eszembe se jutott hogy kéne, és nem maradtam le semmiről! 23/L
2009. okt. 16. 23:23
 4/19 anonim ***** válasza:
37%
Én is azt kérdezném, próbálkoztál már egyáltalán fiúknál? Nem kell rögtön letámadni őket, csak összebarátkozni velük, abból még bármi lehet. De ha csak vársz hogy jöjjön a szőke herceg a fehér lovon akkor lehet hogy 5 év múlva sem lesz barátod.
2009. okt. 16. 23:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se maradtál le semmiről, én majdnem 16 voltam amikor kezdtem, akkor persze szégyeltem volna ezt bevallani,de mostmár nem,sőt így visszagondolva nem is bánnám ha még később kezdem. Ha belevágsz, arra nagyon ügyelj kivel fekszel le először, nehogy aztán nagyon megbánnd a dolgot mikor már pár évvel idősebb leszel.

19,l

2009. okt. 16. 23:33
 6/19 A kérdező kommentje:

kössz a válaszokat

az összes nagy,nagy xD!!!!!!

2009. okt. 16. 23:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 1-2 év és lesz, csak még nem mernek veled semmi olyat kezdeni, anélkül meg semmi értelme nincs. :)

barát = szex <> btk.

2009. okt. 16. 23:35
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sincs,pedig jo no vagyok.25/L
2009. okt. 16. 23:36
 9/19 anonim ***** válasza:
21%
23:36 Jó nő. haha. És nem vagy beképzelt,öntelt se gondolom.
2009. okt. 16. 23:39
 10/19 anonim ***** válasza:

Semmiről nem vagy lemaradva. a lányok nagyon része később tapasztalja meg,milyen egy fiúval együtt járni. gondolom a környezetedben sok lány ezzel dicsekszik, hogy neki már több barátja is volt... nem kell mindent elhinni, ezek a lányok egyelőre csak álmodoznak arról, hogy lesz pasijuk. Én 16 évesen kerültem először közelebb egy fiúhoz, pedig én sem voltam se buta se csúnya.

23 N

2009. okt. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!