Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne magam rászánni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne magam rászánni végre?

Figyelt kérdés

Van egy srác, kb fél éve beleszerettem. Minden nap gondolok rá, nem tudom (és talán nem is akarom) elfelejteni. Adni akarok egy esélyt nekünk. Amikor meglátom jéghideg lesz mindkét kezem, és remegni kezd mindenem. Ő álmaim férfija...és ezt valahogy tudtára is hoznám, csak nem merem. Egyszerűen tökéletes! csak annyi hibája van, hogy félénk (legalábbis annak tűnik). Párszor már kimutatta, hogy ő sem közömbös irántam (szemezés,mosoly stb...)

Néha azt érzem, hogy most azonnal el akarom neki mondani,hogy szeretem. amikor viszont ott lenne a lehetőség, akkor inamba száll a bátorság. :(

Mit tanácsolnátok? Hogyan kezdjem?

nagyon el vagyok keseredve, és iszonyatosan dühös vagyok magamra! :(

2009. okt. 16. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
iskolából ismered? hány évesek vagytok?
2009. okt. 16. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:
szórakozóhelyről, 20L/24F
2009. okt. 16. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor egyszer csak menj oda, csikizd meg a derekát(én erre nagyon beszoktam indulni) és mond neki nevetve, hogy beszélni akarsz vele. biztos nem fog elküldeni a fenébe. utána hidd el hogy ő sem akarja hogy te rosszul érezd magad emiatt, és hidd el vigyorogni fog és egyszer odanyom egy puszit vagy a homlokodra vagy a szádra. :) ne félj :)
2009. okt. 17. 09:05
 4/6 A kérdező kommentje:

:D nem rossz ötlet, bár nem vagyunk annyira közeli kapcsolatban, hogy csak így lazán odamenjek hozzá...

nem tudom, hogy ő hogyan reagálna egy ilyen helyzetben... de azért köszönöm :)

2009. okt. 17. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vagy vagy közeli kapcsolatba talákozgassatok aztán majd jön magától. Vagy mond meg neki egyszerűen még lehet bele is szédülsz még velem is előfordult hasonló helyzetbe ilyen de utánna sokkal könnyebb volt ;)
2009. okt. 18. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
BULIBAN NINCS ABBAN SEMMI, HA ODAMÉSZ ÉS MEGCSIKIZED! NYUGODTAN! BULIKBAN SOK MINDEN MEGENGEDETT, MEG LEHETSÉGES, AMI A HÉTKÖZNAPOKBAN KICSIT FURCSA LENNE.
2009. okt. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!