Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne magam rászánni végre?
Van egy srác, kb fél éve beleszerettem. Minden nap gondolok rá, nem tudom (és talán nem is akarom) elfelejteni. Adni akarok egy esélyt nekünk. Amikor meglátom jéghideg lesz mindkét kezem, és remegni kezd mindenem. Ő álmaim férfija...és ezt valahogy tudtára is hoznám, csak nem merem. Egyszerűen tökéletes! csak annyi hibája van, hogy félénk (legalábbis annak tűnik). Párszor már kimutatta, hogy ő sem közömbös irántam (szemezés,mosoly stb...)
Néha azt érzem, hogy most azonnal el akarom neki mondani,hogy szeretem. amikor viszont ott lenne a lehetőség, akkor inamba száll a bátorság. :(
Mit tanácsolnátok? Hogyan kezdjem?
nagyon el vagyok keseredve, és iszonyatosan dühös vagyok magamra! :(

:D nem rossz ötlet, bár nem vagyunk annyira közeli kapcsolatban, hogy csak így lazán odamenjek hozzá...
nem tudom, hogy ő hogyan reagálna egy ilyen helyzetben... de azért köszönöm :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!