Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogysem tudom rászánni magam, hogy végre elhívjam talizni. Mit csináljak? :S
Látásból ismerjük egymást, Ő vett fel msnre, minden nap órákat msnezünk egymással, már felhozta, hogy talizhatnánk, de konkrét időpontot nem mondott. Elszeretném hívni talizni, és tudom is, hogy hova, de mindig csak halasztgatom... mindig azt mondom magamban, hogy majd holnap... a tökéletes időpontot várom, de tudom, hogy olyan nem lesz. Egyszerűen félek.:S És nem tudom rávenni magam, hogy hívjam már el - pedig nagyon szeretném. (És tudom, hogy igent mondana - csak azért izgulok ennyire, hogy mi lesz a talin:S)
16/L
Ne húzd az időt! Egyszerűen csak hívd el! Nem kell parázni, mert később megbánod és azt nem szeretnéd..
(23,F)
KG
(A kérdezők értékeljék hogy mennyire tetszett a válaszom.)
Szia!
Én is úgyanigy vagyok egy fiúval:S:)
Kiemelnéd a kérdést hátha valaki tud segíteni?Köszi:)
L/17
Amugy ilyenekkel nem szabad varni, es sokkal egyszerubb ez mint az ember gondolna... amint leirtad volna a kerdest msn en neki, egy olyan "tehertol" szabadultal volna meg, h az valami hihetetlen. Tovabbi sok sikert pasi ugyben!
-Pet-
De ha ő dobta fel, hogy talizzatok, akkor miért nem kérdeztél vissza, hogy konkrétan mikor? Végül is ő már elhívott, nem?
Ha legközelebb chateltek, akkor egyszerűen említsd meg, hogy a múltkor mondta, hogy találkozhatnátok és, hogy Neked jó lenne pl most hétvégén valamikor.
Így az is megmarad neki, hogy a pontos időpontot ő határozza meg, ami fontos a férfinemnek.
Mivel Te 16 vagy, gondolom ő se 30 körüli férfi, tehát még ő is csak tanulja a párkapcsolatosdit, amit az is mutat, hogy csak úgy általánosságban dobott fel egy randi lehetőséget és talán el is bizonytalaníthatta, hogy a felvetésére nem kapott semmilyen konkrét választ.
Azaz nyugi, ő is izgul, hogy mi lesz egy randin.
Szia, lenne kedved valamikor találkozni?
Bonyolult mondatszerkezet, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!