Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pasit elcsábitani? Ha talizunk de öö nem akkar szexet meg szemit de én meg akkarom ööt szerezni segicsetek és hülyeségeket nem kérek okés
Figyelt kérdés
hogy lehet egy pasit elcsábitani? ha talizunk de öö nem akkar szexet meg szemit de én meg akkarom ööt szerezni segicsetek és hülyeségeket nem kérek okés2013. júl. 4. 20:57
1/8 anonim válasza:
Úgy ,h ne legyé tajparaszt lovári he
2/8 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted ??
2013. júl. 4. 21:02
3/8 anonim válasza:
"segicssetek" kétszer egymás után is leírva...
Nem sokat nyerne veled, az fix.
5/8 anonim válasza:
Először is:
Szerezz be egy helyesírási szótárt, az fontos!
Nézz hosszan a szemébe és hajolj sokat közel hozzá. Persze nem árt egy kivágott felső sem. Ha nem vagy bűnronda, kapcsolni fog :)
6/8 anonim válasza:
Utálom amikor egy lány nem tud helyesen írni. 18/F
7/8 anonim válasza:
Ne kommunikálj vele írásban, úgy határozottan jobb esélyeid vannak!
8/8 zoliba' válasza:
szerintem mikor nem figyel,gyorsan sz@pd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!