Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóként lehet boldog valaki?
Nekem nem jó egyedül.
Főleg ha szerelmes vagyok,de a pasi rám se bagózik...
Úgyhogy most maradt a ps3,meg valami jó terv kieszelése,hogy hogyan hódítsam meg.
De nekem a legjobb barátnőm 2 éve van egyedül.És élvezi...
20:54-es voltam....es azert mert ha kozelebb laknal en szivesen megismerkedtem volna veled:)De sajnos messze vagy:(
18/L
Na én az vagyok aki verte magát h rámászik az összes ribancra,kimentem ment a szokásos, de végül aki maradt az egy 16 éves ribanc, és mielőtt beleélnétek magatokat nem, nem szopott le, nem vertem rá a gec*it az arcára mivel ott volt a barátja:)
azért a teloszámát megadta:)jah meg hagyta h megujjazzam,éljen a csocsóóóóóóóóó XDXDXD főleg a hosszú menetek...jo éjt
héééééééé, azt gondolod h valami hisztis gyerek vagyok????
fent vagyok a loveboxon,nem írom a lényeget mert az lesz h vetitek,de tele van 40es 50es pic*sakkal, akik arra várnak, h valaki melléjuk álljon mer be vannak szarva h egyedul maradnak, na majd akkkor jovok én,ahogy most is és adok nekik szeretetet, nagy szinész vagyok, meg egy kétszinu de ez van;) csak annyit kell h ilyen olyan szép vagy és dolnek hátra,persze idóvel,nem adják magukat rogton,tisztelet a kivételnek XD nem tudom ezekbol a ribancokbol mi lesz 20 év mulva, de az biztos,nem maradok egyedul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!