Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülállóként lehet boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóként lehet boldog valaki?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, soha nem volt párom. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz egyáltalán valamikor. Lehetek boldog egyedülállóként? Ismertek boldog szingliket?
2009. okt. 16. 17:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
19:13-as, én örülnék egy kapcsolatnak, de mit tegyek, ha egyszerűen nem kellek senkinek? :(
2009. okt. 16. 19:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2009. okt. 16. 20:54
 13/21 anonim ***** válasza:
18/L
2009. okt. 16. 20:56
 14/21 A kérdező kommentje:
Győr-Moson-Sopron megyében, de ez miért számít? :D
2009. okt. 16. 21:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt barátnőm, addigis nagyon boldog voltam - World of Warcraftoztam, és elmondhatom, életem legszebb nyara volt, amikor csak wowoztam -lehet hogy szánalmas, de kit érdekel? Nagyon élveztem, az a lényeg
2009. okt. 16. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem jó egyedül.

Főleg ha szerelmes vagyok,de a pasi rám se bagózik...

Úgyhogy most maradt a ps3,meg valami jó terv kieszelése,hogy hogyan hódítsam meg.

De nekem a legjobb barátnőm 2 éve van egyedül.És élvezi...

2009. okt. 16. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:

20:54-es voltam....es azert mert ha kozelebb laknal en szivesen megismerkedtem volna veled:)De sajnos messze vagy:(

18/L

2009. okt. 16. 22:04
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

Na én az vagyok aki verte magát h rámászik az összes ribancra,kimentem ment a szokásos, de végül aki maradt az egy 16 éves ribanc, és mielőtt beleélnétek magatokat nem, nem szopott le, nem vertem rá a gec*it az arcára mivel ott volt a barátja:)

azért a teloszámát megadta:)jah meg hagyta h megujjazzam,éljen a csocsóóóóóóóóó XDXDXD főleg a hosszú menetek...jo éjt

2009. okt. 17. 01:21
 19/21 anonim ***** válasza:

héééééééé, azt gondolod h valami hisztis gyerek vagyok????

fent vagyok a loveboxon,nem írom a lényeget mert az lesz h vetitek,de tele van 40es 50es pic*sakkal, akik arra várnak, h valaki melléjuk álljon mer be vannak szarva h egyedul maradnak, na majd akkkor jovok én,ahogy most is és adok nekik szeretetet, nagy szinész vagyok, meg egy kétszinu de ez van;) csak annyit kell h ilyen olyan szép vagy és dolnek hátra,persze idóvel,nem adják magukat rogton,tisztelet a kivételnek XD nem tudom ezekbol a ribancokbol mi lesz 20 év mulva, de az biztos,nem maradok egyedul:)

2009. okt. 17. 01:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Jah és harmadjára leirom, h te leszel az aki aggodni fog h jaj ki az aki meg akar bas*zni és ki az aki nem, bár ez most is így van,de akkor is így lesz, egy igazi Nőnek élete végéig akad udvarlója;) na mostmár tényleg jó éjt puszi főleg a ribancoknak:)
2009. okt. 17. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!