Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnék boldog párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék boldog párkapcsolat/nő nélkül?

Figyelt kérdés

Próbálom minél gyakrabban a hobbijaimat űzni, és próbálok minél jobban elterelni a figyelmemet a nő kérdésről, de barátok nélkül nehezen megy.

Esetleg van valakinek ötlete?

2013. júl. 4. 18:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a személyiségemben lehet a gond (vagy a magasságom: 168 cm) mert én rendben vagyok a kinézetemmel.
2013. júl. 4. 19:59
 12/20 A kérdező kommentje:
És köszönöm a tanácsokat természetesen. :)
2013. júl. 4. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:
A magasságod a baj. Sajnos minden nőnek magas pasi kell, 175 cm alatt férfiszámba se vesznek.
2013. júl. 4. 20:34
 14/20 anonim ***** válasza:
totál így vagyok én is nő létemre. van kedvetek ismerkedni? 25/L
2013. júl. 4. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Ehh 183 vagyok 16F és b.nőm még csak hozzávetőlegesen se volt...:D

Nekem vannak haverjaim, meg faja hobbi (tömegközlekedésb*ziság:DD) és ezzel jól elvagyok, csajok nem kifejezetten érdekelnek és nem vagyok homár...:D

Nemtom, lehet nem vok túl szép, őszintén szólva még senki nem mondta h csúnya lennék, csak vékony vok (60kg) meg nem nagyon teperek énse h b.nőm legyen...meg az én sulimban sajnos nagyon jellemző a csajokra h ízlésficamuk van..:/

2013. júl. 4. 22:12
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

olvasd el

2013. júl. 4. 22:24
 17/20 A kérdező kommentje:
Elolvastam és köszönöm a cikket. Leginkább azért küldted mert hogy ezzel eltudom magam foglalni, vagy hogy ha ezt az utat járom akkor lehet barátnőm is?
2013. júl. 5. 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:
DROG! Majdnem olyan hatása van, mint a szerelemnek... Hasonló folyamatokat indít el az agyban. Ha meg tudod állni, hogy ne legyél függő akkor tökéletes
2013. aug. 4. 13:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Áhh! Drogot azt nem. Azért fontosabb az egészségem ilyen téren, minthogy 1 órára boldog legyek, utána mélyebb szintre zuhanjak.
2013. aug. 4. 14:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Vegyél kutyát. Az legalább hálás.
2013. szept. 11. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!