Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék boldog párkapcsolat/nő nélkül?
Próbálom minél gyakrabban a hobbijaimat űzni, és próbálok minél jobban elterelni a figyelmemet a nő kérdésről, de barátok nélkül nehezen megy.
Esetleg van valakinek ötlete?
nem tudom, gondolj bele milyen jó szabadnak lenned és ilyenkor azt csinálsz amit akarsz...
de a természet rendje, hogy legyünk valakivel (nővel v férfival) ennyi. ez egy ösztön, ami az állatokban is megvan... ők sem szeretnek egyedül.
Hobbi : futás,bicajtúra,kondi,önvédelem (ha van edző),képezd magad valemely területeten,légy a szakmádban a legjobb,
olvass amit szerethetsz a Trónok harca,gyűrűk ura könyveket pl. igaz ez sem két forint.
Ezekhez nagyon társ sem kell.
Önnálóság :
A múltban fontos volt számodra a mások által meghatározott tanácsok és útmutatások betartása és elfogaása. Próbálj meg önmagad lenni és önállóvá válmi.
Tartsd szemelőtt a belső éned iránymutatását (a változás iránti tettvágy) A sikerességhez ez fontos.
Ilyenkor sajnos muszály önállóvá válni. :/
Nekem is szar,hogy nincs mellettem senki akit szerethtnék. (tuladjonképpen mi az a szeretet? mert a szüleimtől biza nem tanulhattam meg...)
Barát is smafu,min 90 kilóméter.
Egyébként nem mutatnál képet magadról?
Lehet nem annyira elveszett a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!