Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnék boldog párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék boldog párkapcsolat/nő nélkül?

Figyelt kérdés

Próbálom minél gyakrabban a hobbijaimat űzni, és próbálok minél jobban elterelni a figyelmemet a nő kérdésről, de barátok nélkül nehezen megy.

Esetleg van valakinek ötlete?

2013. júl. 4. 18:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy.
2013. júl. 4. 18:13
 2/20 anonim ***** válasza:

nem tudom, gondolj bele milyen jó szabadnak lenned és ilyenkor azt csinálsz amit akarsz...

de a természet rendje, hogy legyünk valakivel (nővel v férfival) ennyi. ez egy ösztön, ami az állatokban is megvan... ők sem szeretnek egyedül.

2013. júl. 4. 18:19
 3/20 A kérdező kommentje:
Értelek, de néha az embernek nincs választása. Bizonyos dolgokat nem bír befolyásolni.
2013. júl. 4. 18:20
 4/20 anonim ***** válasza:
Nekem sincs régóta párom,de engem rohadtul nem zavar.Sosem voltam kapcsolatfüggő.Szeretek egyedül lenni.Van egy csomó hobbim,meló stb.És rohadt szabadnak érzem magam!:)
2013. júl. 4. 18:23
 5/20 Sudribunkó ***** válasza:
Nem értem. Homár vagy?
2013. júl. 4. 18:23
 6/20 anonim ***** válasza:
Sudribunkó: Tudod vannak olyan férfiak, akik a kinézetük miatt esélytelenek bármilyen lánynál. Én is ilyen vagyok, sosem volt még párom, pedig már 26 éves vagyok, de egyszerűen minden lány undorítónak tart.
2013. júl. 4. 18:26
 7/20 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, engem is minden lány visszautasít a külsőm miatt. Vagyunk így egy páran.
2013. júl. 4. 18:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, csak eddig nem jött össze párkapcsolat, és nem szeretném úgy élni az életet, hogy azon rágódom hogy miért nem jön össze, hanem szeretnék amennyire csak lehet boldog lenni.
2013. júl. 4. 18:34
 9/20 A kérdező kommentje:
Értelek, de a fos hobbim az pont a számítógépezés. Max. ha lenne párkapcsolatom akkor talán egy kis kirándulás, strandolás, mert anyagilag nem bírnék többet biztosítani közmunkásként. Barátaim nincsenek (vagyis csak internetes haverjaim) de azok meg Budapesten meg környékén laknak, én meg Hódmezővásárhelyen és nem igazán lehet így összeülni egy jó pofa sörre. Amúgy meg nem verem itt a tamtamot csak egyszerűen szeretnék rájönni arra a titokra, hogy tudna az ember boldog lenni nő nélkül is.
2013. júl. 4. 18:48
 10/20 anonim ***** válasza:

Hobbi : futás,bicajtúra,kondi,önvédelem (ha van edző),képezd magad valemely területeten,légy a szakmádban a legjobb,

olvass amit szerethetsz a Trónok harca,gyűrűk ura könyveket pl. igaz ez sem két forint.

Ezekhez nagyon társ sem kell.

Önnálóság :

A múltban fontos volt számodra a mások által meghatározott tanácsok és útmutatások betartása és elfogaása. Próbálj meg önmagad lenni és önállóvá válmi.

Tartsd szemelőtt a belső éned iránymutatását (a változás iránti tettvágy) A sikerességhez ez fontos.

Ilyenkor sajnos muszály önállóvá válni. :/

Nekem is szar,hogy nincs mellettem senki akit szerethtnék. (tuladjonképpen mi az a szeretet? mert a szüleimtől biza nem tanulhattam meg...)

Barát is smafu,min 90 kilóméter.

Egyébként nem mutatnál képet magadról?

Lehet nem annyira elveszett a dolog.

2013. júl. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!