Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10év korkülönbség. Működhet? (18/l-28/f)
Ha az érettségi szintetek hasonló, és a jövőképetek is , akkor semmi akadálya nincsen.
Én 17 voltam, ő 25 amikor összejöttünk. Mindenki mondta neki, hogy én még túl csitri vagyok.
De a szerelmünk kitartott, közös életcélok vezéreltek. Immáron 8 éve együtt vagyunk, tavaly összeházasodtunk, és már 2 éve babát tervezünk. A szerelmünk töretlen, a szex fantasztikus és rendszeres.
A ti korotok is nagyon ideális, mert a nő 30 éves kora körül éri el nőiessége és szexualitása csúcsát, a férfi 40 évesen a férfiasság és szexualitás csúcsát. Úgyhogy ti ezt egyszerre éritek el, csodás évek várnak rátok!
Ja hogy ha nem azt a választ adom, amit hallani akarsz, akkor jön a lepontozás. Érdekelne, hogy mi alapján tudod a véleményem értékelni... nem adatot mondtam, amibe bele tudsz kötni, hogy helytelen, csak a tapasztalatom, hogy hosszútávon elég ritkán működnek ezek a kapcsolatok. Ha előre tudod, hogy mit akarsz hallani, miért kérdezel?
Na mindegy, ha ettől jobb napod lett... :)
De akkor hogy az én napi jócselekedetem is meglegyen: igen, persze, minden egyes esetben kiválóan működik ez a korkülönbség, soha példa nem volt még rá, hogy ilyen párok szétmenjenek, legtökéletesebb választás! ;)
(ahogy pedig valaki fentebb már írta: nem, nem fog működni, mert valakiben már ott van a nem is kicsi kétely, ha ezt egy ilyen fórumon meg kellett kérdezni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!