Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha az exetek olyan dolgokat posztolna amiből azt gondolnátok öngyilkosságot tervez?
Figyelt kérdés
Van barátom, szóval nem érzek iránta semmit, de tudom nehéz élete volt, mert sok mindent elmesélt nekem és olyanokat rak ki amik miatt kicsit aggódom miatta...szerintetek beszélnem kéne vele? már próbáltam néha vele beszélni régebben, mert régen nagyon jó barátok voltunk és vissza akartam őt úgy kapni de sose válaszolt...szerintetek most érdemes írnom neki?2013. júl. 3. 19:39
11/11 anonim válasza:
oromtancot lejtenek 1 hetig egyfolytaban. es varnam remenykedve hogy meg is teszi nemcsak a pofaja jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!