Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes lettem az egyik nagyon jó barátomba, és ki akarom verni a fejemből?
Kb. 3 éve ismerem, és pár hónapja úgy gondolom, hogy belezúgtam.... De nem is az a pillangók röpködnek a hasamba érzés, meg izgalom mindnen egyes találkozás előtt, hanem szeretnék mindig vele lenni csak úgy szimplán és átölelni. De ha valaki más öleli, akkor rögtön féltékeny leszek. Gondolom ez is szerelem, nem?
Na de a lényeg az, hogy nem akaarok vele összejönni! Mert ha összejönnénk és nem úgy sülnének el a dolgok veszítenék egy nagyon jó barátot.
Mit csináljak, hogy ki tudjam verni a fejemből és ismét csak barátként szeresem?

Kifordított egy logikád van. "Mert ha összejönnénk és nem úgy sülnének el a dolgok veszítenék egy nagyon jó barátot."
Én így kérdezném:
Ha nem jössz össze vele, akkor mlehet hogy egy életed végéig tartó szerelemet veszítesz?
Engedj a szerelemnek, make love! Csinálajatok sok gyereket.
Igen, végül is így logikus, de osztálytársak vagyunk. Osztálytárssal meg nem szabad kikezdeni,annak csak rossz vége lesz, már volt benne tapasztalatom.
Az a helyzet, hogy nem vagyok biztos benne mit érzek...
De azért köszönöm a válaszokat!:)

sztem küldj jeleket és akkor meglátod h a csaj is igy érez-e. :)
ha igen akkor sztem összejöhettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!