Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy srác régóta ismerjük egymást,de csak ritkán találkoztunk.ő mindig célozgatott,hogy talán lehetne több is köztünk meg ilyesmi de én aranyosan hárítottam.Egyszer viszont megváltozott valami és elkezdtünk randizgatni(van egy 4éves lányom)akivel össze is ismerkedtek és nagyon jól kijönnek egymással ami nekem olyan mint egy álom.Beleszerettem én is ez már biztos.Csakhogy a srác furcsa hárít,hogy nem ér rá találkozni,meg hogy rengeteg a munkája stb..néha már fel sem hív!Nem akaszkodtam rá,mikor meg találkozunk akkor kedves ,rendes.Eléggé szókimondó vagyok így mikor konkrétan rákérdezek a dolgokra akkor hárít,hogy legyek türelmesebb.Én viszont ezt így már nem bírom mert felemészt!!Szeretem,vele akarok lenni stb..nem értem a viselkedés változását! Szerintetek?Nagyon régen voltam már boldog,magányos vagyok hosszú ideje és fáj,hogy végre az orrom előtt az igazi és mégsem:((
2009. okt. 16. 12:49
1/9 anonim válasza:
Én biztos megkérdezném, hogy akar e egyáltalán veletek lenni?!Lehet hogy nem akar megbántani csak nem meri megmondani vagy esetleg befolyásolják ..kérdezd meg !!
2009. okt. 16. 12:57
2/9 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam hasonlóra! És meg is kérdeztem tőle de nem kaptam számomra egyértelmű választ.A befolyásolás dolog viszont még nem jutott eszembe,az tény,hogy eléggé fura a haveri köre remélem nincs semmi ilyesmi a dologba.
Tényleg nem értem a viselkedését:(
2009. okt. 16. 13:08
3/9 anonim válasza:
Ezerszázegy oka lehet. Nem itt kell a választ keresned.
2009. okt. 16. 13:08
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Végső elkeseredés,akkor neked meg nem kell válaszolnod!! Neked is alakulhat úgy az életed,hogy már nem tudod mi van és kíváncsi vagy más emberek véleményére!
2009. okt. 16. 13:09
5/9 anonim válasza:
Lehet h csak addig kellettel neki,vagy lehet az is h most jött rá h nem is olyan könnyü 1gyerekkel.Vagy valaki le beszéli rolatok.nem könnyü,én le ülnék vele,és meg kérném mondja el h mit érez,és h legyen öszinte,mert neked ez igy nagyon fáj.Sok szerencsét.az öszinteség a leg jobb ut.
2009. okt. 16. 13:10
6/9 anonim válasza:
Ne törödj az ijen bunkok be szolasaival.
2009. okt. 16. 13:11
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!! Olyan aranyosak vagytok!
Ma elvileg feljön hozzánk és megpróbálok pontot tenni a dolog végére.Sajnos lehet a lebeszélés áll a dolgok mögött a lányom miatt:((
Nem tudom...
2009. okt. 16. 13:17
8/9 anonim válasza:
Ezerszázegy oka lehet. Nem itt kell a választ keresned.
A véleményemet írtam, nyilvános fórum ez. Kivételesen, bunkó sem voltam. Majd jön az asszonykórus, és megvigasztal. De okosabb nem leszel, az szent. Bepötyögheted éeleted történetét, akkor sem tud ÉRDEMBEN segíteni senki. Segíts magadon, Isten is megsegít. Lehet lepontozni.
2009. okt. 16. 13:17
9/9 A kérdező kommentje:
Igen is néha jól esik egy kis vigasztalás!!! Nem gondolod?? Így is eléggé széthúzunk ebben az országban!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!