Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak vele?

Figyelt kérdés
Több mint 3 évig voltam együtt az exemmel...jól megvoltunk, de a vége felé már teljesen kiidegeltük egymást..ő szakított velem, mondván:már nem úgy szeret(szerelemmel..) nagyon nehéz volt elfogadnom :( Neki ,a szakításunkra rá 2 héttel már lett egy barátnője..nekem pedig rá 2 hónapra barátom. Most is vele vagyok (lassan 5 hónapja).Szeretem, nagyon rendes fiú .:), Amúgy az exem szakítás után párszor még rámírt..de most elkezdett rendesen érdeklődni utánam..írogatni kezdett, elkezdte a rég múlt szép emlékeit felhozni.. (hozzátenném, hogy kb 2 hete szakított a barátnője vele..) megírta nekem,hogy hiányzok neki, és hogy szeret, nem találja a helyét... én erre persze nem tudtam reagálni,nagyon felkavart..(hisz azért nem múlik el nyomtalanul 3 év.) most találkozót kért. "baráti tali"..de biztos nem tud úgy rám nézni mint egy barátra..nem tudom hogy elmenjek-e..:/ szívesen látnám, meg beszélgetnék vele, de nem tudom mi sülne ki belőle...:( Mit kéne tennem?

2013. júl. 3. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Amit jónk érzel.Vajon csak a múlt miatt találkoznál vele, vagy még szereted..? És az új fiút mennyire szereted. Neked kell tudnod.
2013. júl. 3. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:

A mostani kapcsolatod rovására mehet.

De te döntesz.

2013. júl. 3. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el,és tisztázzátok az egészet. És persze szerintem mondd el a mostani barátodnak is,hogy találkozol vele,hogy megbeszéljétek a dolgokat..Nehogy kavar legyen belőle.
2013. júl. 3. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az a furcsa, hogy a bnője szakított vele és most hozzád szalad, hogy szeret, ha annyira szeretett volna és erre rájön, akkor ő hagyta volna ott a csajt!
2013. júl. 3. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!