Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek kéne hinnem? (Több lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kéne hinnem? (Több lent)

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy van egy barátnőm akit szeretek.. És lassan 2-3 hete nem találkoztunk,egy oknál fogva (arról most nem beszélek xD).. És Ő azt állítja,hogy szeret engem,és,hogy nem csal/csalt meg.. De van pár ember,aki azt mondta nekem,hogy Ő látta mással..Bizonyíték egyikre sincs,de azt mondta,hogy Ő látta. Sok fiúnak kell..És persze azoknak a fiúknak is kell akikkel a barátnőjével bandázgatnak.. Na meg persze egyszer már meg csalt,de csak egy csók volt,állítólag... Azt el is mondta,de meg bocsájtottam neki.. De ezek után még mindig hallok olyanokat,hogy mással van..hogy látták mással,és meglátták,hogy az egyik haverom(és még pár közeli ismerősöm) lássa őket gyorsan elmentek egymástól és úgy csináltak mintha csak beszélgetnének... Komolyan nem tudom kinek kéne hinnem,és hogy mit csináljak.. Remélem tudtok valami értelmes választ adni a kérdésre. :D
2013. júl. 3. 01:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyít mint a franc. Am van egy mondás hogy aki szereti a párját az nem csalja meg(nekem csók is megcsalás) Na ez az állítás igaz aki meg azt mondja hogy nem az hülye és csak mentegetni akarja magát a romlotságától. Én am azt csinálnám hogy bizonyítékot szereznék hogy megcsal utána 1 hétig nem fürödnék áthívnám, lesz*patnám, megd*gnám azt mondanám neki hogy viheti le a cuccait. Csak hogy érezze hogy milyen érzés volt nekem ha durva is.

22/F

2013. júl. 3. 01:47
 2/4 My Conserve ***** válasza:
Egyelőre higgy a barátnődnek, viszont ha megint mondanak neked valamit, akkor nagyon részletesen kérdezz utána, hogy konkrétan mit láttak, és gondold végig, hogy ki lehet-e azt valahogyan magyarázni.
2013. júl. 3. 02:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyu! Nekem az egyik ismerősöm majdnem tönkretette a kapcsolatomat, mert hülyeségeket mondott( pl: hogy a párom szexel csomó emberrel stb...) De szerencsére észrevettem hogy hazudik, mert volt olyan hogy azt írta nekem sms-ben pl, hogy a csajod most smárolt le valahol egy embert, de a párom épp velem volt, tehát. Az okokat nem boncolgatnám.
2013. júl. 3. 02:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Madárnak néz :D
2013. júl. 3. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!