Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti elengednétek egy ilyen fesztiválra a barátnőtöket hogy ott aludjonak meg ilyenek?
Figyelt kérdés
mert nekem nem tetszik hogy bejelentették,hogy csak lányok akarnak menni,mondom mi a fenne ha nem tudunk elmenni együtt akkor hagyjuk a francba az egészet,hiába szeretem,én biztos nem kertem volna tőle ilyent h ö ne jöjjön.9hónapja vagyunk együtt 22f 18l2013. júl. 2. 23:40
11/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem engedés kérdése, mi az, hogy te szabnád meg neki, hova megy és hova nem? Lányos program, mi a baj ezzel? Az a normális, ha a pár tagjai a saját nemű barátaikkal töltenek egy kis külön időt. Ha nem bízol meg benne, nincs értelme a kapcsolatnak...
12/18 anonim válasza:
Szintén nőként, de simán. Nekünk a barátommal külön baráti társaságunk van. Voltam már én is külön fesztiválozni a csajokkal és ő is volt a haverjaival. Ez egy bizalomra épülő őszinte kapcsolatban nem jelenthet problémát.
13/18 anonim válasza:
Farokra húzzák ott szóval nem..
14/18 anonim válasza:
Elengedni? veled valami nagyon nincs rendben.. Ettől eltekintve csak lányok mennek, ha eddig nem csalt meg nem most fog. De én csapnálak a levesbe az biztos.
15/18 anonim válasza:
Lehet hogy gyökér vagyok, hogy nem engedném el, de engem már b...tt át így csaj. Úgyhogy leszarom.
16/18 anonim válasza:
Én tesóm barátnője is egyszer bejátszotta hogy "csajbulira" megy, és hogy ő (mármint a tesóm) ezért ne jöjjön... Aztán kiderült hogy rendes buli volt ahova valami rámenős nagydumás csávó hivta meg, akivel ... Hát... hogy is fogalmazzak... voltak dolgai a csajnak egy ideig...
17/18 anonim válasza:
Elengedném de úgyse menne ahogy ismerem.
Ha mégis akkor nyugodtan, de akkor ő se szóljon azért mert este szórakozni megyek(mert egyébként full ideg ha tudja hogy este nem vagyok otthon)
18/18 anonim válasza:
Mi az,h elengednéd? Öcsi ő egy különálló ember nem a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!