Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet, hogy nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy nem érzem biztosnak a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyok a párommal és vmiért feszült vagyok a kapcsolatunktól. Tudom, h zárkózottabb és kevésbé intenzív típus, de nekem szükségem van rá, h érezzem, h fontos vagyok neki és ne heti 2-szer találkozzunk. Mostanában neten is kevesebbet kommunikálunk, mert nem jutok annyit netközelbe. Régen 10-kor mindig lelépett msn-ről, hogy alszik, most látom, h Negyed12-kor éjjel még bejelentkezik iwiw-re. Rám nem dob egy sms-t munka után (nap közben váltunk e-maileket), h hiányzom v. vmi. Nem értem. Mi lehet? Amíg még csak "össze akart velem jönni" nem éreztem ezt, voltak nagy szavak meg nagy lelkesedés, most meg.....
2009. okt. 16. 08:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
:( Nem tudod vele megbeszélni a dolgot?
2009. okt. 16. 08:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Tisztázd vele a dolgot, ha nem sikerül tényleges vagy érezhető változást elérni, akkor gáz van
2009. okt. 16. 09:03
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Türelem, 2 hónap semmi. Fingtok egymás előtt?
2009. okt. 16. 09:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Felvetettem neki, azt mondta, nincs baj, de ő egyszerűen így működik. :S Régebben azt gondoltam,ha vki olyat talál az ember, aki igazán fontos, akkor automatikusan jól fog működni a dolog és tudja mutatni, h fontos.....most nem tudom....vagy nem akarom tudni.... :S
2009. okt. 16. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:
09:15ös miért fontos az,hogy fingnak-e egymás elött? :S :)
2009. okt. 16. 09:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, h komolyan veszitek a kérdést....
2009. okt. 16. 10:06
 7/11 anonim válasza:

Engem most hagyott el a párom,

ha szeretnéd beszélhetnénk.

2009. okt. 16. 10:41
 8/11 anonim válasza:
Ja elfelejtettem mondani hgy 18/L
2009. okt. 16. 10:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Azért remélem, h nem az elhagyás felé tartunk....
2009. okt. 16. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Két hónapos kapcsolat semmi. Majd helyére zökken minden. Vagy nem. Erre választ kapni itt nem fogsz.
2009. okt. 16. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!