Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátnőm? Lent mindenr ott van

Figyelt kérdés

Nos az van hogy már 1 hónapja járunk de még csók nem volt mielött megkérdeznétek hogy ez hogy van vagy hasonló ő azt mondja hogy járunk vagy is elötte megkérdeztem hogy járna e velem és azt mondta igen én itt persze egyből megkérdeztem hogy akkor tényleg járunk erre ő igeb járunk...Na de egyáltalán nem ilyennek ismertem meg őt mint amilyen most. Alig szól hozzám de ellemben mindig megkérdem hogy kimennyek e elé buszmegbe már elértem nála annyit hogy talán ahogy akarod válasz helyett aha vagy épp igent mond.Kezemet nem akarja megfogni mondván nem azért mert nem akarja hanem mert magas vagyok és kezem fent van nagyon neki meg lent és ez neki így rossz.Igaz párszor már megfogta de olyan 5 perc mulva el is engedte .Már próbáltam őt megcsókolni is de elfordította fejét hogy csak arcára tudja k puszit adni.Akkor mondta hogy ne kérdezzem meg tőle hogy adhatok e puszit vagy megölelhetem e hanem csak úgy csináljam de ma egyiket se engedte és mondta bocs most nee és még nem kérdezzem meg?? akkor honnan tudjam hogy ő is akarja e??Egyébként én szinte minden nap adok neki puszit de ő csak 1szer adott eddig.Tegnap nem mentem ki elé kiváncsi voltam mit fog szólni és hát szünetben öszefutottunk és mondta hogy hiányoztam neki hogy nem mentem ki.Meg azt mondja hogy nagyon szeret meg minden lehet hogy nem látni rajta de akkor is nagyon szeret.De ha valóban szeret akkor miért ilyen velem? vagy lehet hogy ennyire félénk és visszahúzódó? Nincs túl nagy tapasztalatom ilyen téren szal tanácstalan vagyok de ellemben én nagyon szeretem őt mégsenkit nem szerettem ennyire igaz én mondtam hogy lassan haladjunk nade nem ilyenlassúra gondoltam mert én már úgy érzem hogy továbbléphetünk a kapcsolatunkban.

Ha lehet akkor az ilyen bunkó válaszokat megjegyzéseket ne írjatok előre is köszi.

én 18 ő meg 15 de ősziszünetben lesz 16.

2009. okt. 16. 08:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Talán ha elcsábítanád és nem úgy hogy rámászol. akkor majd ő mászna rád.
2009. okt. 16. 08:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Hagyjad...ne puszilgasd, ne ölelgesd, ne menj ki elé a buszmegállóba! Majd akkor észreveszi magát... szurkolok! :)
2009. okt. 16. 08:43
 3/14 anonim válasza:
Annak, hogy miért csinálja nyilván ezer oka lehet, amit innen a cybertér túloldaláról aligha fogunk tudni megállapítani. Ugyanakkor nem biztos, hogy olyan rossz ez. Ha az ember hamar megkap egy lányt, és rövid időn belül már túlvannak "mindenen", akkor ez a "könnyen jött" érzés érdektelenné is tehet akár (tapasztalat). Oda akarok tehát kilyukadni, hogy majd ha visszatekintesz a dologra idővel, akkor egy ilyen hosszú udvarlás, aminek során fokozatosan hódítottad meg a lányt még érdekesebbnek és izgalmasabbnak is tűnhet és több élményt adhat. (Unalmas perceidben olvass "Kierkegaard: A csábító naplója"-t.)
2009. okt. 16. 08:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Az idő megoldja minden prolémád. Ha már nem magadhoz érettet.
2009. okt. 16. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Az idő megoldja minden prolémád.
2009. okt. 16. 09:16
 6/14 anonim ***** válasza:
talán hagyd el a pcsába és kezdj egy nem 15 éves hülyegyerekkel. jártok? nevettséges. ez nem járás. ez semmi.
2009. okt. 16. 09:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha így reagál a közeledésedre lehet bizalmatlanság jele, ezért ezt kéne megbeszélni vele. Esetleg előző kapcsolatából maradtak rossz élmények stb. Próbáld valamilyen eseményhez kötni ezeket a közeledéseket, így nem veszi tolakodásnak. Pl. elég hideg van ahhoz, hogy megfogd a kezét, hogy felmelegítsd. Ugyanígy járj el a csókkal is. Az, hogy nem adja könnyen magát megbecsülendő. Azt neked kell eldöntened, hogy mennyit ér meg ez a kapcsolat, mennyire leszel hozzá türelmes, mennyit vársz rá.
2009. okt. 16. 10:03
 8/14 anonim ***** válasza:
félénk sztem. hát még most lesz 16 éves. én is az vagyok 17 éves létemre, és méghozzá fiú vagyok! az idő megold mindent :)
2009. okt. 16. 10:36
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi az eddigiválaszokat ésmég annyit hogy én kitartok melette és az igen jó ha nem adja magát könnyen de azért hát ilyen nehezen? de na elnézem ezt neki remélem igazatok lesz hogy az idő megold mindent...
2009. okt. 16. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Csalódás után voltam ilyen, nem hittem el, hogy tényleg szeret a srác és nem mertem benne megbízni. Vele is ez lehet, de nem biztos. Rád fog majd mászni ha tényeg elhiszi, hogy szereted.
2009. okt. 16. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!