Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az én problémám teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én problémám teljesen egyedi, megtaláltam az igazit, de Ő másabb gondolkodású embertípus? 23/L

Figyelt kérdés

Szóval 8 hónappal ezelőtt ismerkedtem meg egyetemen vele.

Amit tudni kell róla, hogy nagyon érdekes személyiség, és rögtön meg is fogott, s mára már szerelmes is vagyok belé..

Már első látástól kezdve szemeztünk úgy 2napig, míg én kezdeményeztem, mert már nem bírtam.:)

Szóval azóta is tartjuk a kapcsolatot napi szinten, de minden alkalommal én kezdeményeztem, ő soha nem tette. Viszont nagyon kedves, aggódó, érdeklődést mutat felém, de nem tesz semmi félreérthető megjegyzést. Tehát semmi jelet nem mutatott még idáig, hogy én valamennyire is tetszenék neki, ellenben velem.... én már többször megjegyeztem óvatosabban, hogy nekem nagyon tetszik.(nem beszéltünk barátságról soha..)

A srácról tudni kell azt is, hogy fél évvel fiatalabb, mint én és nagyon elfoglalt ember. Vannak barátai, nélkülük sosem látom, de elég válogatós embertípusnak is néz ki. Egyetem mellett elég szépen alakítja az életét, mert egy elég drága autója van, amit napi szinten használ is.

Viszont ő nem az a srác, aki ilyennel kérkedne, mert BMWje van(amit ő keresett meg), ő egy nagyon rendes srác, aki lehet nem engedi kimutatni a saját személyiségét, vagy miért zárkózik el előlem ennyire ?

Más lányokkal is ilyen.. elég helyes, mégsem kezdeményezett még soha lánynál és azt mondta nem is szeretne.. de indokot nem mondott rá.

Segítsetek!

23/L

2013. júl. 2. 19:18
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ne irigykedj már, nem meleg.. :)
2013. júl. 2. 20:22
 22/29 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem meleg? Eddig csak azt írtad, hogy nem az. De honnan tudod?
2013. júl. 2. 20:37
 23/29 A kérdező kommentje:
ajj mert megnézi a lányokat és a haverjaival is dumálnak róluk :)
2013. júl. 2. 21:13
 24/29 anonim ***** válasza:

Többször is kezdeményeztél, kerested a társaságát, jelezted és utaltál rá, hogy tetszik neked, ő mégsem veszi a lapot.

Szerinted?

2013. júl. 2. 21:16
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem akarja venni, mert valószínűleg nem tetszem neki.. ennyi a történet.:(
2013. júl. 2. 22:38
 26/29 anonim ***** válasza:
Csak kihasznál. Te meg naiv vagy. És még csúnya is. Még hogy ő az igazi? Na ne röhögtess...
2013. júl. 3. 00:12
 27/29 anonim ***** válasza:

Esetleg annyit tudsz még tenni, hogy nyílt lapokkal játszol és megmondod neki, hogy tetszik neked és hogy többet is el tudnál vele képzelni, mint barátság, ő hogy érez ezzel kapcsolatban?

Talán még ha negatív lesz a válasz, az is jobb, mint a bizonytalanság.

2013. júl. 3. 00:17
 28/29 anonim ***** válasza:
Lany vagyok, es a leirtak alapjan szerintem is meleg. Annyi viszont tuti, hogy ha egy kicsit is tetszenel neki, nem tetted volna fel ezt a kerdest.
2013. júl. 3. 14:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Meleg.
2014. máj. 9. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!