Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos h a pasi tegye meg az elso lepest a bekules fele?

Esettanulmány.
A barátnőm elviszi a másik autómat amíg dolgozom, holott megkértem, hogy mivel még bizonytalan szokott lenni nélkülem ne menjen. Ennek ellenére bemegy a városba, nem ad meg egy jobbkezet, a jobbról érkező full size sprinter megrakodva pedig gazdasági totálkárosra töri az autót.
Aztán felhív hogy összetörte az autót, és azonnal menjek oda, de én 60 kilóméterre dolgozom éppen. Megkérdezem, nincs-e baja, jól van-e, megnyugtatom hogy nincs nagy baj, cascoval megcsináltatom, hívok neki egy trailert is, ami elviszi az autót a szerelőhöz, aztán őt is hazaviszi. Ezután 20 percenként hív, 3 órán keresztül, ami miatt a főnököm berág, emiatt megmondom, hogy most nem ér el, és kikapcsolom a telót. Egy óra múlva végzek, visszakapcsolom, már ki van akadva, hogy cserben hagytam, mikor szüksége volt rám. Elmondtam a körülményeket, meg is kell valamiből élni, ráadásul most egy ilyen kár sem hiányzott, ok, mindjárt otthon vagyok.
Hazaérek, öt percig pityereg, utána már ordít, hogy szinte mindent egyedül kellett megoldania, nem igaz hogy ennyire impotens vagyok mikor ott kéne lennem neki, nem érdekel hogy mi történik vele stb,stb..
Mintha neki lenne igaza, és én lennék a szemétláda, aki traumatizálja őt!
Megmondtam neki, hogy meg sem indoklom, mert jól tudja miért, de most menjen a jó rohadt k*rva anyjába, és szedje össze a cuccait nagyon gyorsan, és egy órán belül ne lássam. A casco önrész pedig egy héten belül az asztalomon legyen, más esetben peres útra viszem a dolgot.
Ebben az esetben fontos nekem megtenni az első lépést??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!