Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Talán még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Talán még mindig szeretem?

Figyelt kérdés

Most lesz 7. hónapja,hogy szakítottunk a barátnőmmel. Azóta próbálok csajozni + minden, de vhogy nem nagyon tud érdekelni más lány, csak az ex barátnőm. A szakításunk közös megállapodással történt, és mikor szakítottunk teljesen felszabadult voltam, de most nem is tudom, talán azt érzem, hogy hiányzik, csak még magamnak se nagyon merem bevallani. Pedig lenne lehetőségem, egy új kapcsolatra,de a bizonytalanságom miatt nem nagyon merek belevágni, mert nem szeretnék másnak fájdalmat okozni!

Egyébként 8 hónapig voltunk együtt, de ez a 8 hónap ez számomra "szenvedés" volt, mert ha nem volt épp velem, akkor csak rá bírtam gondolni!

Szóval a lényeg az, hogy erős és szép szerelem volt, mégis vége lett! :(

Azóta a lánynak sincs barátja, és nekem sem barátnőm!

Szerintetek szeretem még, vagy csak túlságosan kötődöm hozzá?

És ha tudtok, valami tanáccsal szolgálhatnátok, mert elég tré ez a helyzet! :/

2009. okt. 15. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

hát nem múlik el egyhamar :S

ha lesz egy másik barátnőd már nem fogsz úgy kötődni

2009. okt. 15. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
elég csöpögős és bu.zis amit irtál. biztos hogy barátnő és nem barát? az jobban illik a szöveg környezetbe!
2009. okt. 15. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Keresd meg újra!;) Hidd el nekem!!;) Sok sikert!!:)
2009. okt. 15. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan erős és szép volt a szerelem, akkor sok időbe telik őt elfelejteni. De ha 7 hónap alatt se tudtad, akkor lehet, hogy még érzel iránta valamit. Szerintem keresd fel és beszélgessetek, mint két jó barát! Lehet, hogy megváltozott és te csak a régi tulajdonságait szereted még mindig annyira. Egy új szerelemnek idő kell, legyél türelmes!
2009. okt. 15. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
ha ő is akarja próbáljátok meg megint, ha nem megy akkor az kifog derülni hamar
2009. okt. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!