Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miiiit csináljak? Szükségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miiiit csináljak? Szükségem van rá. Vagy én már nem tudom.

Figyelt kérdés

Az volt barátommal 13 hónapig voltunk együtt... nagyon szép kapcsolatunk volt,igazából a saját hibám volt,amiért szakítottunk..:S de mostanában úgy 2 hónapja ismét felvette velem a kapcsolatot,és ma találkoztunk.. elvitt kocsikázni,beszélgettünk,és aaaannyira figyelmes volt velem áááá ... Még mikor együtt voltunk megígérte,hogy megtanít vezetni és most magyarázgatta a dolgokat meg ilyenek,és mikor beinditottam a kocsit rajta volt a keze az enyémen.. mintha villámcsapna belém,annyira átjárt az érintése.. mikor mondtam neki hogy jó meleg a kezed,nekem pedig hideg,még ott tartotta egy ideig.. óóó.. annyira nem tudom mit tegyek.. nem hinném,hogy lehetne köztünk több,de érzem köztünk a vibrálást.. ő 18 éves én 17/L

segítseeetek!

2009. okt. 15. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

egy újrakezdett kapcsolat már nem lesz ugyanolyan, mint rég:)

bár, ez sokban függ attól is, hogy milyen ok miatt szakítottatok...lehet, hogy haragszik/udott rád, de még mindig szeret(ett), és ez a harag lenyugodott...és megint lehetne egy boldog kapcsolat:)

2009. okt. 15. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elkapnak a zsaruk hogy vezetsz kiskoruként jogsi nélkül örökre ugrott a jogsid :)
2009. okt. 15. 19:59
 3/6 A kérdező kommentje:
héé kedves, nem úgy vezettem ... :D nem ment a kocsi.. csak magyarázott..most nem a jogsi érdekel,engem hanem az érzéseim...
2009. okt. 15. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, én fix nem venném fel a kapcsolatot az exemmel, pláne nem ültetném a kocsimba, nem tanítanám vezetni, és nem fogdosnám a kezét. És ha térden állva könyörög savas esőben pucéran, akkor sem fogadnám vissza.

Más kérdés, hogy mi a szakítás oka.

2009. okt. 15. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Énis szakítottam barátnőmmel mert úgy éreztem már elmúlt minden érzésem de csak ez kellett igazán hozzá hogy rájöjjek szeretem és most jobban megvagyunk mint előtte. Szerintem érdemes lehet megpróbálni e előtte beszélj vele mindenképp hogy ő mit érez.
2009. okt. 17. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolotol kerdeznem,hogy a fiuk miert akkor jonnek ra arra,hogy mennyire szeretik a lanyt mikor mar elveszitetek?
2009. okt. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!