Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miiiit csináljak? Szükségem van rá. Vagy én már nem tudom.
Az volt barátommal 13 hónapig voltunk együtt... nagyon szép kapcsolatunk volt,igazából a saját hibám volt,amiért szakítottunk..:S de mostanában úgy 2 hónapja ismét felvette velem a kapcsolatot,és ma találkoztunk.. elvitt kocsikázni,beszélgettünk,és aaaannyira figyelmes volt velem áááá ... Még mikor együtt voltunk megígérte,hogy megtanít vezetni és most magyarázgatta a dolgokat meg ilyenek,és mikor beinditottam a kocsit rajta volt a keze az enyémen.. mintha villámcsapna belém,annyira átjárt az érintése.. mikor mondtam neki hogy jó meleg a kezed,nekem pedig hideg,még ott tartotta egy ideig.. óóó.. annyira nem tudom mit tegyek.. nem hinném,hogy lehetne köztünk több,de érzem köztünk a vibrálást.. ő 18 éves én 17/L
segítseeetek!
egy újrakezdett kapcsolat már nem lesz ugyanolyan, mint rég:)
bár, ez sokban függ attól is, hogy milyen ok miatt szakítottatok...lehet, hogy haragszik/udott rád, de még mindig szeret(ett), és ez a harag lenyugodott...és megint lehetne egy boldog kapcsolat:)
Hát, én fix nem venném fel a kapcsolatot az exemmel, pláne nem ültetném a kocsimba, nem tanítanám vezetni, és nem fogdosnám a kezét. És ha térden állva könyörög savas esőben pucéran, akkor sem fogadnám vissza.
Más kérdés, hogy mi a szakítás oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!